Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

Δήλωση Τσελέντη: Υπάρχει περιοχή που μπορεί να δώσει σεισμό και την κοιτάμε με ενδιαφέρον

Κύριε Τσελέντη, έχουμε αντιρρήσεις σχετικά με την δήλωσή σας και η ένστασή μας έγκειται στο γεγονός ότι ακόμα και αν εκτιμάτε ότι θα συμβεί κάτι σε μια περιοχή και την ''κοιτάτε με ενδιαφέρον'', αυτό το επιστημονικό σας ενδιαφέρον δεν μπορεί να βοηθήσει τον απλό πολίτη, ο οποίος,αν εκδηλωθεί μεγάλο σεισμικό γεγονός, θα αιφνιδιαστεί ακόμα μια φορά.

Αν δεν είστε σε θέση να πείτε  χρόνο και τόπο, τι νόημα έχει να ανακοινώνετε ότι υπάρχει ''επικίνδυνο για σεισμό'' μέρος, το οποίο κρατάτε μυστικό αλλά εσείς οι επιστήμονες παρακολουθείτε με ενδιαφέρον? Καλή παρακολούθηση σας ευχόμαστε.
Agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου