Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

Μερικές από τις σκηνές της διαδήλωσης της 11ης Μαίου, με τα σοσιαλιστικά ΜΑΤ να χτυπάνε με λύσσα ό,τι περνούσε από μπροστά τους.

Κατά γενική ομολογία έδειξαν μια ποσοτική προτίμηση στις κοπέλες γιατί άνοιξαν με εκδικητική μανία τα κεφάλια σε δεκάδες γυναίκες  οι οποίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα σε διάφορα  νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ από πλευράς ποιότητας   ''κέρδισαν''  οι άνδρες διαδηλωτές εκ των οποίων ο ένας ακόμα χαροπαλεύει στην εντατική  και ο άλλος  βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από σπληνεκτομή και εσωτερική αιμοραγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου