Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Σε σοβαρή κατάσταση από το άγριο ξύλο των ΜΑΤ και δεύτερος διαδηλωτής!!

Ένας 29χρονος νοσηλεύεται, επίσης, σοβαρά τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό. Ο νεαρός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση (σπληνεκτομή) και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Μιλώντας στο Newsit, ο καρδιολόγος του Ευαγγελισμού, Ηλίας Σιόρας, είπε ότι ο 29χρονος για να αποφύγει την αστυνομική βία, έπεσε και χτύπησε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με λιποθυμικές τάσεις. «Είχε μαζική εσωτερική αιμορραγία λόγω ρίξης σπλήνας και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση».

Η επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και η κατάσταση της υγείας του σοβαρή. Ο 29χρονος όπως είπε ο κ.Σιόρας είναι άνεργος που είχε πάει στην πορεια για να διαδηλώσει για την σημερινή κατάσταση.


Το εξοργιστικό είναι ότι στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Αστυνομία γράφει ότι ερευνάται... “και το ενδεχόμενο ευθύνης αστυνομικών”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου