Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Για τους μετανάστες παρούσα...για τους Έλληνες απούσα!

 


Γράφει ο ..(( Λ ))..
 
Παπαρήγα: «Δεν μπορεί να πρέπει να τραγουδήσω τον εθνικό ύμνο για να περάσω από μία περιοχή»...!
Μεταξύ των άλλων δηλώσεων της κ. Παπαρήγα στο ραδιοσταθμό Real FM, η Γ.Γ του Κ.Κ.Ε είπε και αυτό το τραγελαφικό, αγνοώντας το γεγονός ότι σε πάρα πολλές περιοχές της Αθήνας και όχι μόνο, για να διαβεί Έλληνας τους δρόμους χρειάζεται «διαβατήριο» και αν μη τι άλλο, αν χαθεί…θα πρέπει να γνωρίζει ξένες γλώσσες για να μπορέσει να συνεννοηθεί με τους Πακιστανούς, Αφγανούς, Σομαλούς, Μπαγκλαντεσιανούς κτλ, οι οποίοι έχουν κατακλίσει αυτές τις περιοχές…! Αλλά είπαμε είναι γνωστό…! Για ορισμένους σημασία πρώτιστη έχουν οι μετανάστες και μετά οι Έλληνες…!
Καθόλου δεν ενοχλήθηκε η κ. Παπαρήγα και το κόμμα της όταν οι, συμπαθείς κατά τα άλλα, Πακιστανοί κατέκλισαν την κεντρικότερη πλατεία της πρωτεύουσας του Ελληνικού κράτους, στο Σύνταγμα, για να υμνήσουν τον θεό τους. Καθόλου δεν ενοχλήθηκαν που αυτοί οι άνθρωποι κατέλαβαν με το έτσι θέλω την πλατεία Συντάγματος και δεν τολμούσε να περάσει κανένας Έλληνας.
Προφανώς καθόλου δεν ενοχλήθηκαν όταν οι λαθρομετανάστες έκαναν πορείες διαμαρτυρίας με πανό που μας προειδοποιούσαν για την βία και τον «πολιτισμό» που θα μεταφέρουν στην χώρα μας. Σίγουρα δεν ενοχλήθηκαν όλοι οι κύριοι και οι κυρίες της Αριστεράς όταν οι λαθρομετανάστες έκαψαν την Αθήνα, έσπασαν μαγαζιά Ελλήνων και χτυπούσαν Έλληνες πολίτες στα κεντρικότερα σημεία της Πρωτεύουσας με αφορμή το υποτιθέμενο σκίσιμο του υποτιθέμενου κορανίου…που αργότερα αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τίποτε άλλο από κουρελόχαρτα…!
Και δυστυχώς είναι λογικό να μην ενοχλούνται…γιατί κανείς τους δεν μένει στις υποβαθμισμένες αυτές περιοχές, στις οποίες έχουν απομείνει πλέον λίγοι Έλληνες οι οποίοι είδαν την περιοχή τους να αλλάζει πρόσωπο μέσα σε μια μόλις δεκαπενταετία…! Αυτοί οι λίγοι Έλληνες λοιπόν κύριοι της Αριστεράς σήμερα διαμαρτύρονται γιατί γύρω τους ακούν όλες τις γλώσσες του κόσμου…εκτός από Ελληνικά. Διαμαρτύρονται γιατί, είτε σας αρέσει είτε όχι, η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί λόγω της υπερβολικής συγκέντρωσης λαθρομεταναστών. Σίγουρα πάντως δεν διαμαρτύρονται γιατί θα πρέπει να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο…!


Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2011/05/blog-post_6965.html#ixzz1MN3JuAwj

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου