Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

Λαθρομετανάστης βρέθηκε σφαγμένος στο Καστέλι

Σε μια μάντρα οικοδομικών υλικών βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ ένας άντρας αλγερινής καταγωγής.

Ας μην ξεσηκωθούν πάλι τζάμπα οι ''αλληλέγγυοι'' γιατί η αστυνομία έχει σχεδόν βρεί τον δράση και πρόκειται μάλλον για αλλοδαπό αραβικής καταγωγής όπως και το θύμα.Το 25χρονο θύμα εντοπίστηκε περίπου στις 22.00 και έφερε σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δυο μαχαιριές, στο θώρακα και το λαιμό.

Τα αίτια του εγκλήματος φαίνεται πως έχουν να κάνουν με γυναίκα και το οικείο περιβάλλον της.

Αν δεν έχουν πρόβλημα να σφάξουν τους ομοεθνείς και ομόθρησκούς τους, θα διστάσουν μπροστά στη ζωή του Έλληνα που τον μισούν?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου