Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!
Έχουν τελειώσει… Δεν τολμούν να εμφανιστούν ούτε σε εθνικές επετείους. Φοβούνται ακόμη και όσους καταθέτουν στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη.
Χθες, χιλιάδες λαού συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα για να τιμήσουν τις εκδηλώσεις μνήμης για την μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Στις 19:00 η ώρα, στον Άγνωστο Στρατιώτη έγιναν ομιλίες και καταθέσεις στεφάνων. Την ώρα της ανακοίνωσης του ονόματος του πρωθυπουργού ένα μυριόστομο ουουουου… υψώθηκε στον ουρανό από τους παρισταμένους… Ο Γιωργάκης, βέβαια, ήταν απών, απλώς κάποιος αποτόλμησε να διαβάσει ένα μήνυμα εκ μέρους του.
Στις αποδοκιμασίες συμμετείχαν οι περισσότεροι των συγκεντρωμένων και όσοι
.
Ελάχιστοι, φιλοκυβερνητικοί προφανώς, που επιχείρησαν να ψελλίσουν κάτι σαν …"ντροπή", "σεβασμός", εισέπραξαν βλοσυρά βλέμματα και απαντήσεις του τύπου: "Σήμερα επιχειρείται η τελική γενοκτονία μας, δεν το καταλαβαίνετε; Αυτοί είναι χειρότεροι κι από τον Κεμάλ".
δεν έκραζαν, κουνούσαν το κεφάλι τους και γέλαγαν.
Στην συνέχεια, οι Ποντιακοί Σύλλογοι και Σωματεία πραγματοποίησαν πορεία στην τουρκική πρεσβεία. Κατά τη διάρκεια της πορείας, ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένα παντού, από την Αμαλίας έως την Ρηγίλλης και κλούβες απέκλεισαν τον δρόμο προς το κτίριο της πρεσβείας.
Φοβούνται πλέον κάθε συγκέντρωση πολιτών, όσο μικρή και νάναι, γι’ αυτό κάνουν καθημερινές προσαγωγές και στους ελάχιστους που εμφανίζονται τα απογεύματα μπροστά στη Βουλή. Επιχειρούν προσχεδιασμένη πολιτική εξόντωση του ελληνικού λαού και το ξέρουν ότι δεν μπορούν άλλο να παραπλανούν. Σε λίγο δεν θάχουν πού να κρυφτούν οι ντόπιοι νέοι μακελλάρηδες των Ελλήνων.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας
Τα ΜΑΤ ξημεροβραδιάζονται στη Βουλή μετά το κάζο που έπαθαν από τους εργαζόμενους των ΟΤΑ, που την βρήκαν αφύλακτη και μπούκαραν. http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου