Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Διασωληνωμένος 47χρονος άνδρας

Tρεις τραυματίες από την επίθεση στο Α.Τ Εξαρχείων
Τρία άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων το ένα σοβαρά, κατά την επίθεση με βόμβες μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και στην είσοδο της λαϊκής αγοράς, στη οδό Καλλιδρομίου και Χαριλάου Τρικούπη.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι δράστες της καταδρομικής επίθεσης, μετά την εκτόξευση μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα, φεύγοντας προς την πλευρά της λαϊκής αγοράς εντόπισαν στη διασταύρωση Χαριλάου Τρικούπη και Καλλιδρομίου μία μοτοσικλέτα με δύο αστυνομικούς της ασφάλειας στους οποίους επιτέθηκαν. Οι αστυνομικοί εγκατέλειψαν την
.
μοτοσικλέτα και έφυγαν χωρίς να τραυματιστούν, αλλά οι δράστες πυρπόλησαν το δίκυκλο με μολότοφ με αποτέλεσμα να γίνει έκρηξη στο ρεζερβουάρ της βενζίνης. Οι φλόγες επεκτάθηκαν σε διπλανό μπάγκο της λαϊκής όπου άρπαξε φωτιά μία 55χρονη γυναίκα, η οποία πουλούσε λουλούδια.
Ένας υπάλληλος της λαϊκής, 47 ετών, αγκάλιασε τη γυναίκα για να σβήσει τις φλόγες με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα ο ίδιος, ενώ ελαφρότερα εγκαύματα υπέστη η γυναίκα και ένας διερχόμενος αλλοδαπός βουλγαρικής υπηκοότητας, κάτοικος της περιοχής.
Και οι τρεις διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου ο 47χρονος νοσηλεύεται διασωληνομένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ οι άλλοι δύο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Χρήστος Παπουτσής, αναφερόμενος στη σημερινή επίθεση δήλωσε τα εξής: “ Το σημερινό κτύπημα τυφλής βίας στα Εξάρχεια είναι εγκληματική ενέργεια η οποία αποδεικνύει ότι ορισμένοι με συστηματικό τρόπο επιζητούν με κάθε τρόπο να
.
 χυθεί αίμα και να προκαλέσουν κοινωνική αναταραχή. Οι δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή δράση στο κέντρο της Αθήνας. Γίνεται εκτεταμένη έρευνα για τη σύλληψη των υπευθύνων αλλά και για την αντιμετώπιση κάθε άλλης παράνομης δραστηριότητας. Η ασφάλεια είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη. Και αυτό το δικαίωμα θα το εγγυηθούμε με κάθε τρόπο. Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να εγκλωβιστεί η κοινωνία στον κύκλο της βίας, του φόβου και της ανασφάλειας”.
Πηγή για το βίντεο: tsantiri.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου