Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

Χρώμα και άρωμα σύγχρονης Τέχνης στην ΛάρισαΉρθε η άνοιξη και είναι καιρός να βάλουμε χρώμα στην ζωή μας. Ο πρωτοποριακός χώρος τέχνης Terre d’ Artistes και ο Δήμος της Λάρισας συνδιοργανώνουν μια εβδομαδιαία γιορτή Τέχνης από τις 20 έως τις 26 Μαΐου στο Θέατρο ΟΥΗΛ στην Λάρισα.

Το εικαστικό αυτό γεγονός ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ελληνική περιφέρεια με 500 έργα αριστούχων αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.
Ο χώρος τέχνης Terre d’ Artistes, (Ηρακλείτου 16, Κολωνάκι τηλ. 210-36.25.282, www.terredartistes.com), με κεντρική φιλοσοφία «τώρα η τέχνη είναι για όλους», στοχεύει στο άνοιγμα της αυθεντικής σύγχρονης ζωγραφικής στο ευρύ κοινό.
Όσοι μπορείτε αξίζει να πάτε γιατί δεν έχουμε δα και πολλά εικαστικά γεγονότα που να επιτρέπουν στον πολίτη την  άμεση επαφή με την σύγχρονη έκφραση και επιπλέον, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η αισιόδοξη άποψη νέων δημιουργών μας χαρίζει απλόχερα το αίσθημα της ελπίδας που τόσο χρειαζόμαστε...

agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου