Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της προπαγάνδας και πώς αυτή έχει μετακομίσει από την τηλεόραση στο διαδίκτυο.

Το θέμα θα ήταν τουλάχιστον γελοίο, αλλά κάτω από τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες ζούμε ,μετατρέπεται σε επικίνδυνο και τραγικό.

Πήραν μυρωδιά κάποια sites πάμπλουτων μεγαλοδημοσιογράφων, που στηρίζουν από την ασφάλεια της Εκάλης και της Κηφισιάς τους λαθρομετανάστες, την κυβέρνηση και τα παγκόσμια αρπακτικά  ότι η αστυνομία κυνηγούσε κάποιους στην οδό Φυλής και αμέσως  κάποιοι από αυτούς έπλεξαν ολόκληρο σενάριο.  Αντιγράφουμε το τρομερό και έγκυρο ρεπορτάζ γνωστού site:

  ''Ευρεία επιχείρηση εντοπισμού ακροδεξιών με βαρύ οπλισμό πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας και επί των οδών Φυλής και Σμύρνης''. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για άτομα τα οποία επιτίθενται κατά μεταναστών στην περιοχή.

 (Παράλληλα, για να κάνει πιστευτά τα λόγια του κειμένου, έβαζε και φωτογραφίες από την επιχείρηση των αστυνομικών, δηλαδή τους αστυνομικούς και κάνα δυο αυτοκίνητα της αστυνομίας και μερικούς περίεργους κατοίκους)

Αφού κράτησε για αρκετή ώρα το ίδιο μοτίβο στο τέλος κατέληξε:

''Τρία άτομα εντόπισαν τελικά οι αστυνομικοί στο εγκαταλελειμμένο κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή Σμύρνης και Ηπείρου, μετά από επιχείρηση που διήρκησε αρκετή ώρα.

Χωρίς να συναντήσουν την παραμικρή αντίσταση ή να κάνουν χρήση των όπλων τους, συνέλαβαν και οδήγησαν εκτός κτιρίου δύο Ιρανούς και μία Ελληνίδα, χρήστες ναρκωτικών ουσιών''.


Οι άνθρωποι αυτοί, που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι εξακολουθούν να κάνουν τεράστια ζημιά στην χώρα. Τώρα ήταν η ψεύτικη είδηση με τους ακροδεξιούς με τον βαρύ οπλισμό που αποδείχθηκαν ...τοξικομανείς λαθρομετανάστες, προχθές ήταν ο θάνατος του Πακιστανού στα Πατήσια που υποτίθεται ότι έγινε για λόγους εκδίκησης από οργισμένους κατοίκους ή ακραίες ομάδες, ενώ τελικά δεν ήταν παρά ξεκαθάρισμα μαφιόζων λαθρομεταναστών για τον έλεγχο περιοχών,  χθες ήταν κάτι άλλο, αύριο θα κάτι ακόμα. Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι που λέγεται δημοσιογραφία και αν έχουμε φθάσει εδώ που φθάσαμε ως χώρα, οι δημοσιογράφοι ευθύνονται το ίδιο ίσως και περισσότερο από τους πολιτικούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου