Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Πάτρα: Αφγανοί λαθρομετανάστες έκαναν πάρτι με μπύρες

Ό
λα τα έχουν δει οι περίοικοι στην Τριών Συμμάχων... είδαν και πάρτι Αφγανών! Συνέβη προχθές το βράδυ όταν 100 περίπου άτομα αποφάσισαν να το γλεντήσουν για τα καλά... πίνοντας μπύρες στην παραλιακή πλατεία!
Προφανώς δεν απέπλεε κάποιο καράβι (όπως προχθές που έκαναν το ομαδικό «ντου» και στη συνέχεια πέταξαν πέτρες σε λιμενικούς, και αποφάσισαν να το ρίξουν στο χορό!

Από πού αγόρασαν μπύρες; Από το περίπτερο στο κάτω μέρος της Πλατείας το οποίο προ ημερών είχε δεχθεί επίθεση από ομοεθνή τους ο οποίος μάλιστα είχε «θωπεύσει» και μία υπάλληλο στην προσπάθειά του να... κλέψει μπύρες!
Η υπάλληλος φοβήθηκε όταν τους είδε να πλησιάζουν και βέβαια ένιωσε μεγάλη ανακούφιση όταν έβγαλαν χρήματα για να πληρώσουν τις δεκάδες μπύρες που είχαν προμηθευτεί!
Στάθηκαν στο σημείο που είχε τις καρέκλες του η καφετέρια «Μαξίμ» και άρχισαν να πίνουν! Κάποια στιγμή όμως... άρχισε και ο χορός! Εβαζαν μουσική από τα κινητά τους τηλέφωνα, τραγούδαγαν και χόρευαν! Οι διερχόμενοι από την πλατεία είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό! Το πάρτι κράτησε πάνω από μία ώρα! Όταν πλησίασε η ώρα του απόπλου των πλοίων της γραμμής Πάτρας - Ιταλίας, οι μετανάστες επέστρεψαν στα γνωστά τους στέκια καραδοκώντας για κάποια νταλίκα που θα τους «χαρίσει» το εισιτήριο για την γειτονική χώρα.
http://www.dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου