Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

Επιτέλους, καταφέρατε να καθαρίσετε την Αθήνα από τους ....Έλληνες. Ζήτω η βια,ζήτω η παρανομία, ζήτω η εγκληματικότητα, ζήτω η Ελλάδα του 2011

Τα κατάφεραν! Η Αθήνα είναι πλέον μία προοδευτική πόλη, με πανάξιο δήμαρχο!


Είναι γεγονός! Μετά από 2,500 χρόνια πεισματικής αντίδρασης και οπισθοδρόμησης, επιτέλους η Αθήνα μπήκε στον χορό της προόδου. Η παρακμή και η πορνεία είναι πλέον παρελθόν. Επιτέλους το όραμα της ισχυρής Ελλάδας που ξεκίνησε με τον Σημίτη το 2002, ολοκληρώθηκε πανάξια το 2010.
Το σύνταγμα και η Αθήνα καθάρισε. Πάνε οι εποχές που οι τσούλες με τα μίνι περιδιάβαιναν χειμωνιάτικα την πλατεία και τσιτσίριζαν “καλή χρονιά”! Εκκενώθηκε το Σύνταγμα από τους οπισθοδρομικούς νυκοκυραίους που επέμεναν να βγάζουν στην γύρα της γυναίκες τους, έτσι ξετσίπωτα χωρίς ούτε μία μαντήλα, αλλά και τα μούλικα τους για να δουν το “Χριστουγεννιάτικο δέντρο” του δήμου!

Τέλος το απαίσιο δέντρο (δικαιώθηκε και η εξέγερση του 2008), τέλος τα ρόδια, οι νεράιδες, οι φάτνες και οι άλλες ανοησίες.
Στο Σύνταγμα χθες, ο αγώνας δικαιώθηκε. Δεν υπήρχε ούτε δέντρο, ούτε μία γυναίκα, υπήρχε μόνο ένα παιδί που πάνω του έπεσαν οι καμερες, το παιδί ενός μπανγκλαντεσιανού μικροπωλητή που ήταν ντυμένος “Gummy Bear”. Μεγάλες στιγμές!
Όσο για το κοινό;; Ευσεβείς μουτζαχεντίν, παραληρούντες Σιίτες, σεμνοί Δρούζοι, κολλητηριτζήδες Σουνίτες. Με τις παραδοσιακές ενδυμασίες, τα άσπρα φεσάκια, να χοροπηδούν μπροστά στην πίστα παρέα με Μαροκινούς και Αλγερινούς αγωνιστές του Θεού!
Όταν μάλιστα το τοπίο φωτίστηκε από τις τεχνητές εκκρήξεις πυρομαχικών, το αλλαλάζον πλήθος ένιωσε σαν στο σπίτι του: Κανταχάρ, Λαχόρη, Καμπούλ!
Η μπάντα του δήμου για φόντο, ντυμένη στα κατακόκκινα, την ώρα που ο δήμαρχος Κεμαλίνης δεν τόλμησε την απόλυτη υπέρβαση: Να βγάλει τον λόγο στα Πακιστανικά και να αφήσει τα οπισθοδρομικά “πολίτες της Αθήνας” στην βρωμοελληνική, εθνικιστική γλώσσα που κανείς δεν την καταλάβαινε. Όπως επίσης να καταργήσει αυτή την βλακώδη χριστιανική μέτρηση της ημερομηνίας και να κραυγάσει: ΚΑΛΕΣ ΝΤΟΥΛΙΕΣ ΤΟ 1390 (χρόνια από την έξοδο του Μουχάμαντ)!
Και μην βιαστούν κάποιοι ρατσιστές να μιλήσουν για “λαθρομετανάστες”. Μόνο τον δήμαρχο, τον φυλούσαν περί τα 40 άτομα, ένστολοι και μη. Υπήρχε παντού αστυνομική παρουσία. Άρα, όλοι οι αλλαλάζοντες πολίτες ήταν σίγουρα νόμιμοι με όλα τα χαρτιά τους. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ;;
ΟΙ παρευρισκόμενοι αποθανατίζουν τις επικές στιγμές κρατώντας κινητά, όλα αγορασμένα νόμιμα με τα ανάλογα παραστατικά.
Εδώ οφείλουμε να στηλιτεύσουμε την στάση των ΜΜ”Ε”, που απέκρυψαν αυτά τα κοσμοϊστορικά γεγονότα και έδειχναν πλάνα από την ελληνόγλωσση ομιλία του Κεμαλίνη και τον φωτισμένο ουρανό.
Όλοι έδειχναν επίσης το μοναδικό παιδάκι σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων, που όπως προαναφέραμε ήταν με τον Μπανγκλαντεσιανό μικροπωλητή πατέρα του.
Μοναδική εξαίρεση το Star, Που κατά λάθος είχε στιγμιαία πλάνα του κόσμου μπροστά από την εξέδρα. Εάν κάποιος πρόλαβε να αποθανατίσει το ρεπορτάζ, ας μας το στείλει για να συμπληρώσω αυτή την ιστορική στιγμή.
Προς το παρόν, βολευτείτε με την πρώτη προσπάθεια εκκαθάρισης της Αθήνας από τα γυναικόπαιδα και τους νυκοκυραίους, το 2002 επί ηγεμονίας του αείμνηστου Σημίτη (θρυλικό βίντεο): Επιστρέφοντας στην Οθωμανική αυτοκρατορία της κυρίας Δραγώνα και του ΠΑΣΟΚ.

http://olympia.gr/2011/01/01/%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%ad%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%ce%af%ce%b1-%cf%80%cf%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου