Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

Εξέδιδαν σε τέρατα-παλιόγερους, ένα κοριτσάκι 12 χρονών

Φρίκη που δεν χωρά το μυαλό στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο 66χρονος πιάστηκε να ασελγεί στο κοριτσάκι στο αυτοκινητό του. Το σκηνικό είχε επαναληφθεί τουλάχιστον τρεις φορές το προηγούμενο διάστημα.

Ο εφιάλτης του παιδιού αποκαλύφθηκε το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς. Όπως προκύπτει οι δύο γυναίκες, η 46χρονη μάνα και η 23χρονη αδελφή τηλεφωνούσαν στον 66χρονο και του παρέδιδαν το παιδί για να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του.

Ο 66χρονος κακοποιούσε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητό του για 40 ευρώ και μετά το επέστρεφε στο σπίτι και το παρέδιδε ξανά στους τυρράνους του. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα για να δίνει το παιδί της στον άρρωστο άνδρα έπαιρνε και υλικά αγαθά όπως τσιγάρα, ποτά και καφέδες.

Η αστυνομία – μετά από σχετικές πληροφορίες – εντόπισε τον 66χρονο σε σκοτεινό και απομονωμένο σημείο του Ηρακλείου στις 31 Δεκεμβρίου, στο αυτοκίνητό του μαζί με την 12χρονη. Στην κατοχή της μικρής βρέθηκαν τσιγάρα, μία πορτοκαλάδα και ένα μπουκάλι βότκα – η “πληρωμή” για το μαρτύριο στην οποία την υπέβαλλαν χωρις να μπορεί να αντιδράσει.

Σύμφωνα με τις αρχές το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 66χρονος είχε ασελγήσει τουλάχιστον τρεις φορές πάνω στο παιδί.

Σήμερα Κυριακή μητέρα, αδελφή και ο ηλικιωμένος οδηγούνται στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

(Σχ. agiovasilematos: Η ξεκάθαρη άποψή μας είναι πως οι περιπτώσεις κακοποίησης μικρών παιδιών και γυναικών, αποτελούν τα χειρότερα εγκλήματα, συνεπώς ότι τα τέρατα που ευθύνονται  πρέπει να τιμωρούνται με τις βαρύτερες ποινές, χωρίς ποτέ να τους αναγνωρίζεται το παραμικρό ελαφυντικό.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου