Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΚΚΕ για το σοβαρό θέμα των διοξινών: Να γίνουν έλεγχοι τροφίμων πλατιάς κατανάλωσης

Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει εδώ και τώρα τις ευθύνες της για την προστασία της Υγείας του λαού και να προχωρήσει σε ουσιαστικούς ελέγχους για την ύπαρξη διοξινών σε εισαγόμενα και παραγόμενα τρόφιμα πλατιάς κατανάλωσης. Ας μην κρύβεται πίσω από τις αναξιόπιστες και....
σκόπιμες θέσεις της γερμανικής κυβέρνησης, το μηχανισμό συγκάλυψης των διατροφικών σκανδάλων που λειτουργεί στην ΕΕ και το διακοσμητικό ρόλο του ΕΦΕΤ.

Ο κίνδυνος για τη δημόσια Υγεία από το εκτεταμένο και γενικευμένο φαινόμενο ύπαρξης διοξινών στα τρόφιμα είναι μεγάλος και αφορά όλο το λαό.

(Σχ.agiovasilematos: Να υποχρεωθούν οι μεγάλες εταιρείες να αποκαλύψουν τις πηγές των πρώτων υλών τους και αν πρόκειται για γερμανικές ύλες τότε να υποχρεωθούν να δώσουν στη δημοσιότητα τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που παρασκευάζονται  από αυτές τις ύλες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου