Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

Πάγκαλος: "Κάποιοι φοιτητές του κώλου έκοψαν κομμάτια απ' όσα είπα ενώ είπα κι άλλα"

Συνεχίζει ακάθεκτος και απτόητος:
Συζητώντας με δημοσιογράφους, μετά το τέλος της διυπουργικής, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φέρεται να είπε:
“κάποιοι φοιτητές του κώλου στην Οξφόρδη έκοψαν αποσπάσματα μόνο από όσα είπα, ενώ είπα κι άλλα πράγματα”.
Και συνέχισε αναφερόμενος στο χθεσινό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου για όσα είπε στην Οξφόρδη: “Κάποια ζώα στον Ελεύθερο Τύπο τα αναπαρήγαγαν. Απορώ  αλλά πιο πολύ απορώ με τα ζώα που τα διάβασαν”.


(Σχ agiovasilematos: και εμείς απορούμε με τα μεταλλαγμένα ζώα που υπάρχουν γενικώς...μερικά δε, είναι τόσο αποκρουστικά που προκαλούν σίγουρα την αποστροφή, κάτι το οποίο γνωρίζουν τα αφεντικά τους γι' αυτό και τα χρησιμοποιούν ως κόλπο αντιπερισπασμού.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου