Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

Τέσσερις νέες αποθήκες γεμάτες με προϊόντα «μαϊμού» εντόπισαν οι αρχές σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας

Κασκόλ, τσάντες, φουλάρια, γυαλιά και διάφορα άλλα αντικείμενα τα οποία πωλούνται παρανόμως από αλλοδαπούς σε διάφορα σημεία της χώρας.

Τέσσερις νέες αποθήκες γεμάτες με τέτοιου είδους προϊόντα «μαϊμού» εντόπισαν οι αρχές σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας με τη συμμετοχή της αστυνομίας, υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων και του ΣΔΟΕ, παρουσία εισαγγελέα.


Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν τρεις αποθήκες στην οδό Μενάνδρου 20-23 και 10 και μία στην πλατεία Θεάτρου 24.

Στην πρώτη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα χιλιάδες κομμάτια απομιμήσεις επώνυμων προϊόντων (τσάντες, πορτοφόλια, ζώνες, φουλάρια, κασκόλ, γυαλιά ηλίου κλπ), ενώ μεγάλη ποσότητα παρόμοιων εμπορευμάτων βρέθηκαν στην οδό Μενάνδρου 23 και 180 ζεύγη υποδημάτων, επίσης απομίμηση επώνυμων, στην οδό Μενάνδρου 10.

Τέλος, στην υπόγεια αποθήκη της Πλατείας Θεάτρου βρέθηκαν επτά χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού» όπως ρολόγια και μπρασελέ επώνυμων οίκων.

Για τις περιπτώσεις αυτές εξετάζεται από το ΣΔΟΕ εάν υπάρχουν και φορολογικές παραβάσεις, ενώ, όπως επισημαίνεται από την ΓΑΔΑ, οι έρευνες θα συνεχιστούν για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου στην Αθήνα.
(Σχ.agiovasilematos: Μα γιατί χαλάτε τις ''μπίζνες'' των λαθραίων?? Τς τς τς...είστε ρατσιστές τελικά εσείς του ΣΔΟΕ και της Κυβέρνησης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου