Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

Πού θα πάει αυτή η κατάσταση πατριώτες? Βίασαν και έσφαξαν κοπέλα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!!

Ένα φρικτό θέαμα αντίκρυσαν υπάλληλοι καταστημάτων της πλατείας Άθωνος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Κυριακής.

Μέσα σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε το άψυχο σώμα μίας γυναίκας περίπου 30 ετών. Το πτώμα που φέρει τραύμα στην ινιακή χώρα και στο λαιμό βρέθηκε στις οκτώ το πρωί περίπου. H άτυχη γυναίκα είχε το παντελόνι και τα εσώρουχά της κατεβασμένα, πράγμα που οδηγεί την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι πιθανώς είχε γίνει απόπειρα βιασμού.

Σοκαρισμένοι οι υπάλληλοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο ιατροδικαστής κ. Ψαρούλης δήλωσε ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο που της έκοψε το λαιμό. Εκτιμά ότι ξεψύχησε περίπου δύο ώρες πριν την βρουν.

Όπως είπε ο κ. Ψαρούλης το θανάσιμο τραύμα προήλθε από αιχμηρό αντικείμενο, μάλλον σπασμένο μπουκάλι. Έκπληξη προκαλεί το περιστατικό ότι η δολοφονία συνέβη σε τόσο κεντρικό σημείο της πόλης, ωστόσο σύμφωνα με καταστηματάρχη της περιοχής, τις ώρες που τα καταστήματα δεν λειτουργούν επικρατεί ερημιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου