Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Απίστευτη τραγωδία στο λούνα παρκ Happy fun στο Ελληνικό! Σκοτώθηκε ένα αγοράκι ενώ η αδελφή του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση!

 

sokAπίστευτη οικογενειακή τραγωδία στο λουνα παρκ Happy fun στο Ελληνικό, αφού 13 χρόνο αγοράκι σκοτώθηκε ενώ σοβαρά τραυματισμένη βρίσκεται η 9 χρονών αδερφή του. Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής όπου τα παιδιά έπαιζαν χαρούμενα με τις δραστηριότητες του χώρου. Ξαφνικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και προφανώς χωρίς να υπάρχουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας,  τα δύο αδέρφια τραυματίστηκαν εξαιρετικά σοβαρά από μια παιδική δραστηριότητα του παιδότοπου.
Αμέσως τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Παίδων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 13 χρόνου αγοριού ενώ το κοριτσάκι βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένο στον πνεύμονα. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπαιζαν μέσα σε πισίνα με φουσκωτές μπάλες και ξαφνικά ο δυνατός αέρας σήκωσε τις μπάλες με τα παιδιά τα οποία μετά χτύπησαν πιθανότατα πάνω σε τοίχο.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία το αγοράκι χτυπήθηκε θανάσιμα ενώ η αδερφή του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων.
Ήδη έχουν γίνει  συλλήψεις  των 3 αλλοδαπών υπαλλήλων του λούνα παρκ, οι οποίοι κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού και σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και βαρειές σωματικές βλάβες.

Τα ερωτήματα βέβαια παραμένουν: Με ποιους όρους είχε δοθεί άδεια σε παιδότοπο-φονιά που δεν τηρούσε τα μέτρα ασφαλείας και γιατί το δούλευαν Πακιστανοί και άλλοι αλλοδαποί; Ο παιδότοπος για ποιο λόγο λειτουργούσε σήμερα ενώ είχαν πάρει πρόγνωση από την ΕΜΥ για τον καιρό;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου