Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Τέρενς Κουίκ: Η Βουλή κινείται εκτός Συντάγματος!
«Η απόλυτη φαρσοκωμωδία. Η κυβερνητική τρόικα έτρεχε από τα τηλέφωνα αλλόφρονη καλώντας τους βουλευτές της στο κοινοβούλιο για την ονομαστική. Τους μάζεψαν από σπίτια, τηλεοπτικά στούντιο και καφενεία»

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, αναφερόμενος στα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα (Τετάρτη 07.11.2012) στη Βουλή με το θέμα της αντισυνταγματικότητας του εγκληματικού πολυνομοσχεδίου, τόσο επί των διαδικασιών, όσο και επί του περιεχομένου, έκανε την εξής δήλωση:

«Με την πρωινή και μόνο διαδικασία στο θέμα της αντισυνταγματικότητας του εγκληματικού πολυνομοσχεδίου, επιβεβαιώνονται για πολλοστή φορά οι δημόσιες διαμαρτυρίες μου για το έλλειμμα δημοκρατικών διαδικασιών στη λειτουργία της Βουλής.

Η ψηφοφορία «δι' εγέρσεως» που φωτογραφικά και τηλεοπτικά αποτύπωσε το ΝΑΙ στην αντισυνταγματικότητα, εξελίχθηκε στη
...φαρσοκωμωδία να ειδοποιούνται τηλεφωνικά από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και να τρέχουν αλλόφρονες και έντρομοι από τα σπίτια τους, τα τηλεοπτικά στούντιο και τα καφενεία, οι δεκάδες απουσιάζοντες βουλευτές της συγκυβερνητικής πλειοψηφίας, προκειμένου να διεξαχθεί η Ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Και ερωτώ:

Η λέξη αίσχος, η λέξη ντροπή, οι λέξεις κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, αποδίδουν τα όσα συμβαίνουν στη Βουλή, με απαράδεκτους κανονισμούς που θέσπισε ένα τελειωμένο πολιτικό σύστημα και εφαρμόζονται μέχρι σήμερα;

Αποδίδουν τη πολιτική και εξουσιαστική λογική των μελών της κυβερνητικης τρόϊκας εσωτερικού;

Το αφήνω στη κρίση της κάθε Ελληνίδας και του κάθε Έλληνα».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου