Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Μας αγοράζουν και μας πουλάνε …



Γράφει η Μαρία Γιαχνάκη

Μας αγόρασαν κανονικά και τώρα μας κοροϊδεύουν γιατί  πολύ απλά οι κύριοι που υπόγραψαν το μνημόνιο της ντροπής δεν ήξεραν δεν ρώταγαν και δεν κατάλαβαν τι σημαίνει να κατεβάζεις τα παντελόνια.
 
Τώρα πήραν αυτό που ήθελαν και η αγωνία μας για την επόμενη δόση δεν είναι και δική τους οπότε λίγο μπιλιαρδάκι στην πλάτη του κακόμοιρου Έλληνα θα είχε πλάκα.
Πριν την ψήφιση των μέτρων οι εκβιασμοί έκαναν χορό . Τώρα όμως δεν νοιάζεται κανείς από αυτούς για το πότε θα μας δώσουν την επόμενη δόση. Ίσως λέει τέλος Νοεμβρίου ίσως και το Δεκέμβριο ίσως όμως και να το συζητήσουν όταν συζητήσουν και το θέμα τη Κύπρου.
Αυτά είναι αξεπέραστε Έλληνα πολιτικέ  που το σακούλι της ντροπής στο γεμίσανε οι ξένοι λιγούρηδες και τώρα δεν τολμάς να κοιτάξεις μέσα να δεις πόσο γεμάτο είναι; θα ξεχειλίσει;
Ε λοιπόν ξεχείλισε η ντροπή από παντού και ήθελα να ήξερα εκεί στο Μαξίμου και  στην ελληνική βουλή πως δικαιολογείται τώρα  αυτήν την
....
  καθυστέρηση; Προσέξτε θα σας ζητήσουν και άλλα.  Κάτι κρύβει η καθυστέρησή στους αυτή  είναι κοντά και οι αποκρατικοποιήσεις…, ε… κάτι θα θέλουν παραπάνω .
Όσο για τον κύριο Στουρνάρα που ανησυχεί για το ομόλογο των 5 δις που θα πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις 16 Νοεμβρίου  καλά θα κάνει να μην ανησυχεί διότι αυτό το έχουν βάλει στον αυτόματο και πάει . Δεν αφήνουν αυτοί ότι έχει σχέση με τον κίνδυνο της Ευρωζώνης να κινδυνέψει. Ας ανησυχήσει με άλλα κι άλλα που δεν τα χειρίζονται σωστά αυτός και οι όμοιοί του και αφήνουν την χώρα στην τύχη της.
briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου