Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Κραυγάζει για πραξικόπημα ο ξένος τύπος!!!!!!



Άφωνοι έχουν μείνει οι ξένοι δημοσιογράφοι, παρακολουθώντας την… ελληνική δημοκρατία στην πράξη.
Οι δημοσιογράφοι αμφισβητούν τη δημοκρατική νομιμοποίηση των διαδικασιών, με την Telegraph να κάνει λόγο για παρωδία. 
Μάλιστα, εδώ και λίγη ώρα, «βουίζει» το Twitter με σχόλια περί συνταγματικού πραξικοπήματος, τα οποία παρακολουθούν πολύ στενά τα ξένα μέσα ενημέρωσης.
«Θα είναι μια πολύ μακρά μέρα για το ελληνικό κοινοβούλιο εάν τα πράγματα συνεχίσουν με τους ρυθμούς που είδαμε τις τελευταίες ώρες.
Το Twitter αρχίζει να ρωτά μήπως γίνεται πραξικόπημα στην Ελλάδα σήμερα», σημειώνουν οι δημοσιογράφοι της Telegraph.
«Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, δεν είναι στη Βουλή για την ψηφοφορία. Μην ξεχνάτε ότι είναι ο επικεφαλής ενός εκ των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού στην Ελλάδα», σημειώνει χαρακτηριστικά η Telegraph.
«Η ελληνική δημοκρατία στην πράξη», είναι το μάλλον δεικτικό σχόλιο του Guardian, ο οποίος εξηγεί ότι ακόμα και οι ίδιοι οι Έλληνες απελπίζονται με τις διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου