Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΞΕΡΙΖΩΣΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙastynomia-nyxta-kali

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της Ιεράπετρας, έχουν πάει για να διαμαρτυρηθούν έξω από το Αστυνομικό τμήμα όπου γίνονται προσαγωγές υπόπτων. Πληροφορίες θέλουν να έχει συλληφθεί ένας 26χρονος για τη δολοφονία.

Το θύμα, ένας άνδρας περίπου 60 ετών βρέθηκε νεκρός από το γιο του, σε μια λίμνη αίματος στις 12:00 το μεσημέρι, κοντά στο φράγμα Μπραμιανών.
Έμενε στο χωριό Στόμιο και διατηρούσε θερμοκήπιο κοντά στο φράγμα Μπραμιανών, στο οποίο είχε και αλλοδαπούς εργάτες.
Λίγο πριν το φονικό, καυγάδισε με έναν από αυτούς για οικονομικές διαφορές. Έναν Πακιστανό εργάτη...
Αργότερα, βρέθηκε νεκρός απ' το γιο του, με μια σακούλα στο κεφάλι.
Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία έστρεψε τις έρευνες στον 26χρονο Πακιστανό, ο οποίος σύμφωνα με το ΑΠΕ, έχει συλληφθεί και ανακρίνεται.
Συνολικά, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει 8 προσαγωγές για την υπόθεση μέχρι τώρα.
Τον βασάνισε πριν τον σκοτώσει!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πριν βάλει στο θύμα τη σακούλα στο κεφάλι -την οποία έδεσε με κορδόνι γύρω από το λαιμό του- τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο ενώ τον βασάνισε, βγάζοντάς του κάποια δόντια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου