Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Γιατί κρατάει αυτήν την ύποπτη στάση ο Στουρνάρας;;;;;;


Δεν είναι αφέλεια, είναι προδοσία!


20121116-210357.jpg
Βγαίνει το ΔΝΤ και ζητά το αυτονόητο, δηλαδή να γίνει κούρεμα του χρέους γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να γίνει βιώσιμο το χρέος.
Την ίδια ώρα στην Ελλάδα, ο Στουρνάρας και κάποια άλλα “μυαλά” κρατούν στάση “δεν ξέρω δεν απαντώ”. Αντί να βγουν στα κάγκελα και να στηρίξουν το αυτονόητο, παραμένουν απλοί παρατηρητές, λες και το θέμα δεν αφορά καθόλου την Ελλάδα!
Που βρήκατε και τον κ. Στουρνάρα κ.Σαμαρά; Ποιος σας τον επέβαλε; Είναι τυχαίο που όλοι κάθονται αμέτοχοι, τη στιγμή που η μισή Ευρώπη και η Αμερική επικρίνει τις κινήσεις Μέρκελ, που θέλει να φέρει λύση για την Ελλάδα μέχρι τις γερμανικές εκλογές;

Και για να το ξεκαθαρίσουμε, μην νομίζετε ότι ξαφνικά το ΔΝΤ το έπιασε η συμπονοια για την Ελλάδα. Βλέπει ότι το πρόγραμμα δεν βγαινει και προσπαθεί να κάνει το αυτονόητο για να σώσει έστω και την τελευταία στιγμή το όνομά του, για να μπορει να πει μετά ότι τα έλεγε και δεν το άκουγε κανείς!
Και κάτι τελευταίο. Κύριε Στουρνάρα μην ξεχνάτε ότι ο ΓΑΠ και ο Παπακωνσταντίνου ελέγχονται αυτή την ώρα από τους οικονομικούς εισαγγελείς για τον ίδιο ακριβώς λόγο! Ο Στρος Καν είχε προτείνει από την πρώτη στιγμή αναδιάρθρωση του χρέους και αυτοί προτίμησαν να παίξουν το παιχνίδι των “φίλων” τους, επιτρέποντας τους να ξεφορτώσουν τα Ελληνικά ομόλογα που κατείχαν.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου