Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010

Ράλλειος Σχολή:Οι αντιπαλότητες και οι δικαστικές διαμάχες που σχετίζονται με το ιστορικό σχολείο

Ακολουθεί  επιστολή που μας έστειλε μαθήτρια που φοιτά στην Ράλλειο Σχολή:

Γεια σας,

Είμαι μία μαθήτρια από την Ράλλειο και θέλω να δωθεί διάσταση στο θέμα που μας απασχολεί τον τελευταίο καιρό.

Όπως είναι ήδη γνωστό το σχολείο μας απασχολεί το διαινισμένο κτηριακό πρόβλημα, και έχει γίνει η δίκη εναντίον του Δήμου με το σχολείο μας να κερδίζει. Ο δήμος άσκησε έφεση και τώρα το δικαστήριο είναι την Τρίτη αλλά η Σχολική Επιτροπή του Σχολείου μας δεν υπογράφει για την εξουσιοδότηση του δικηγόρου του σχολείου μας ώστε να εκπροσωπηθεί το σχολείο μας. Έτσι κινδυνεύουμε να γίνει η δίκη ερήμην μας και να δικαστούμε χωρίς δικηγόρο. ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, να εκπροσωπηθούμε!
  : 

Επειδή δεν υπογράφει ο υπεύθυνος σχολικής επιτροπής το σχολείο μας αποφάσισε να καλέσει σε δημόσιο διάλογο τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010 9:00 π.μ. στην Πλατεία Κοραή (έξω από το Δημαρχείο) τους καθηγητές, τον δήμαρχο, τα μέλη της σχολικής επιτροπής και τις μαθήτριες!

Θα διαμαρτυρηθούμε μέχρι εκεί που δεν πάει. Είναι απαράδεκτο να μας στερούν το δικαίωμα της εκπροσώπισης. Πρόκειται για μία σύσσωμη προσπάθεια να ζητήσουμε το αυτόνοητο !!!

Θέλουμε να του δωθεί η δημοσιότητα και οι διαστάσεις που του αξίζουν.

ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΟΥΔΕΝI ΝΑ ΠΛΗΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΑΠΛΟΚΩΝ.

Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του σχολείου και την άποψη των μαθητριών στο μαθητικό blog

http://ralleiogaeiforo.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου