Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Οπλιστείτε με ψυχραιμία γιατί ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα! Μετά τον στοχαστή βραβεύσανε και τον λογιστή της στοχαστικής φάμπρικας.

Αφού ο άξιος Πρωθυπουργός μας βραβεύτηκε από τους Γερμανούς γιατί ήτανε (λέει)  ο σωτήρας μας, μετά μπήκε στη λίστα με τα μεγάλα μυαλά της Οικουμένης και ψηφίστηκε ως ο 79ος πιο στοχαστικός άνθρωπος στον κόσμο!! Δεν φτάνουν αυτές οι τιμές που πήραμε, έρχονται τώρα και οι Financial Times, να παρουσιάσουν τους 19 πιο άξιους Υπουργούς Οικονομικών του κόσμου και ο δικός μας ο Παπακωνσταντίνου, αυτό το σεμνό και ειλικρινές παιδί που τόσο καλά το είχε μελετήσει το Μνημόνιο και που δεν λέει ποτέ ''όχι'' στα ξένα αφεντικά του, ήρθε παρακαλώ 7ος γιατί είναι (λέει) πολύ αποτελεσματικός!!!

Μετά από τέτοια μεγαλεία, κομμάτια να γίνουν και οι μισθοί, κομμάτια να γίνουν και οι συντάξεις και το φαί των παιδιών μας ακόμα! Αρκεί που τα παλικάρια της Ελλάδας, αυτοί οι άξιοι πολιτικοί, αναγνωρίζονται στο διεθνές στερέωμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου