Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010

Ακόμα μια περίπτωση απαγωγής και βιασμού από Πακιστανούς λαθρομετανάστες. Κύριε Παπουτσή...υπάρχετε??

Πακιστανοί λαθρομετανάστες, απήγαγαν 2 νεαρούς από το Νεπάλ, τους οποίους κρατούσαν δέσμιους σε σπίτι στο Ρέθυμο της Κρήτης.
Ύστερα από μεθοδευμένη και σχολαστική έρευνα των αστυνομικών της Υποδ/νσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι δράστες της παραπάνω πράξεις είναι τρεις (3) υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 23, 27 και 28 ετών.
Από την έρευνα επίσης προέκυψε ότι, ο ένας εκ των δραστών είχε παραλάβει την 21-7-2010 τους παραπάνω παθόντες από την Αθήνα, τους οδήγησε στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα σε οικία που είχαν ενοικιάσει οι άλλοι δράστες, τους δέσμευσαν με αλυσίδες και ασκώντας τους καθημερινά σωματική βία, απαιτούσαν από αυτούς να επικοινωνήσουν με τους οικείους τους, προκειμένου να καταβάλουν το χρηματικό ποσό των 20.000 Ευρώ, προκειμένου να τους ελευθερώσουν.
Επίσης κατά το χρόνο της παράνομης κατακράτησής τους, ο ένας εκ των δραστών με την απειλή μαχαιριού είχε βιάσει τον ένα εκ των δύο παθόντων, γεγονός που είχε προκύψει από ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.
Στην οικία που οι δράστες παρανόμως κατακρατούσαν και εκβίαζαν τους δύο υπηκόους Νεπάλ, ενεργήθηκε ερεύνα και αυτοψία, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εβδομήντα δύο (72) ψηφιακοί δίσκοι μουσικής ( CD ).
Οι παραπάνω δράστες, όταν αντελήφθησαν ότι οι παθόντες είχαν ελευθερωθεί και απευθυνθεί στην Αστυνομία εξαφανίσθηκαν και μέχρι σήμερα παρά τις επιστάμενες έρευνες δεν έχουν εντοπιστεί.
Σε βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα συλλήψεως και αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου