Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

Η ανατροπή του ΠΑΣΟΚ - Μνημονίου, είναι πλέον θέμα επιβίωσης. Ετσι απλά!


netakias.wordpress.com
Τα λόγια δεν αρκούν πλέον για τα περιγράψουν την πραγματικότητα που έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τα δάνεια που παίρνουμε, είναι μαθηματικά αδύνατον να αποπληρωθούν, εμείς το ξέρουμε, οι ξένοι το γνωρίζουν κι όλοι μαζί κοροϊδευόμαστε!

Η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει χάσει απλώς τον έλεγχο της κατάστασης, οδηγεί εσκεμμένα την χώρα στο χάος. Δεν υπάρχει ούτε φως, ούτε έξοδος στο τούνελ, υπάρχει μόνο ο πάτος του πηγαδιού.
Αυτό συμβαίνει τώρα είναι η διαχείριση της επικείμενης πτώσης.
Μετατρέπουν τα άχρηστα, σε όλους, ομόλογα που χρωστάει η Ελλάδα σε ενυπόθηκα δάνεια αξίας 110 δις (+τόκους), έτσι ώστε να κατασχέσουν ό,τι έχει αξία, νησιά, ακίνητα κτλ οι ξένες τράπεζες και να πλουτίσουν από την χασούρα τους.
Δημεύει από την άλλη, την ιδιωτική περιουσία, όλων των πολιτών της χώρας ώστε να απορροφήσουν όλο το ρευστό από την αγορά και τις καταθέσεις μας. Δεν χρειάζεται να μας ζητήσει προσωπικά του καθενός μας, να σηκώσει λεφτά από την τράπεζα, απλώς αυξάνει τους φόρους, καυσιμα και ρεύμα, η αγορά πέφτει, οι επιχειρήσεις παραπαίουν, οι μειώσεις μισθών γίνονται “αναγκαίο κακό” κι όλοι προσπαθώντας να ανταπεξέλθουν στις βασικές και πλέον ακριβές ανάγκες τους, τρώνε το “ξύγκι” τους!
Φανταστείτε το ως ένα στρόβιλο, εκτός ελέγχου που τραβάει όλη την ιδιωτική περιουσία προς τα πάνω, καταστρέφοντας την μεσαία και χαμηλή τάξη.
Στον ταξικό αυτό πόλεμο δεν θα υπάρχουν αιχμάλωτοι, οι πίτα έχει μοιραστεί, οι καρέκλες έχουν καταληφθεί, κάθε νέα δόση που παίρνουμε κάθε τρίμηνο είναι ένα ακόμη βήμα στον ζοφερο υποθηκευμένο μέλλον μας.
Αλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα μας.
Η ανατροπή του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον θέμα επιβίωσης. Ετσι απλά!
Το πρόβλημα μας είναι ακόμη οικονομικό, υπάρχει ελπίδα.
Σε λίγο θα είναι πρόβλημα απειλής της φυσικής μας υπόστασης. Η πείνα με 20% ανέργους είναι ante portas.
http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου