Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Ακόμα ένας αρχιαπατεώνας που έκλεψε τον κόπο χιλιάδων ανθρώπων

Στον ανακριτή ο Παύλος Ψωμιάδης


Ενώπιον του 6ου τακτικού ανακριτή οδηγήθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΣΠΙΣ Πρόνοια, Παύλος Ψωμιάδης, προκειμένου να απολογηθεί για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και απάτη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κ. Ψωμιάδης είχε συλληφθεί την Τρίτη, ενώ έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα τόσο στη γυναίκα όσο και στην κόρη του, στις οποίες έχει μεταβιβάσει την περιουσία του.

Την ώρα της προσαγωγής του, δέχθηκε τις αποδοκιμασίες επενδυτών της ΑΣΠΙΣ Capital, που είδαν τα χρήματά τους να χάνονται, παρά τις υποσχέσεις που είχαν λάβει για μεγάλες αποδόσεις στα κεφάλαιά τους.

Ο Παύλος Ψωμιάδης κατηγορείται ότι εξαπάτησε πολλούς επενδυτές, στους οποίους υποσχόταν μεγάλα κέρδη μέσω αγοράς επενδυτικών ομολόγων. Την περασμένη Τετάρτη, ο 6ος τακτικός ανακριτής προχώρησε σε έκδοση εντάλματος σύλληψης εις βάρος του κ. Ψωμιάδη, μετά την πληροφορία ότι σχεδίαζε τη διαφυγή του στο εξωτερικό.

Αυτό κατήγγειλε εγγράφως στην Εισαγγελία πρώην συνεργάτης του, με τον οποίο έχει αντιδικία, την ώρα που έκλεινε η δικογραφία που είχε σχηματιστεί εις βάρος του και έπαιρνε τον δρόμο για τον ανακριτή.
Ο κ. Ψωμιάδης αντιμετωπίζει βροχή διώξεων και αγωγών από επενδυτές που έπεσαν θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου