Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Μέχρι και ...δημοψήφισμα βλέπει τώρα ο Πρωθυπουργός. (Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?)


Διάφορες ιστοσελίδες κάνουν λόγο για την ...έσχατη λύση της διενέργειας δημοψηφίσματος στην οποία εμφανίζεται έτοιμος να καταφύγει ο Γιώργος Παπανδρέου, σε περίπτωση που τα συμπεράσματα της επερχόμενης κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. στρέφονται ενάντια στα συμφέροντα της Ελλάδας.

Μιλώντας στη Βουλή και απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι έχει ήδη ενημερώσει τη Γερμανίδα καγκελάριο, Angela Merkel για αυτή του την απόφαση: «Το είπα στην κα Merkel και στους άλλους πως, εάν η διάσταση είναι τέτοια, θα πάω σε δημοψήφισμα. Να δούμε πώς θα είναι αυτή διαπραγμάτευση και θα το αντιμετωπίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου