Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ DIGEA ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟΥ 902

Το Κινημα Δεν Πληρώνω ελαβε και φερνει στην επιφανεια το χαρακτηρισμενο ως ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ εγγραφο οδηγιων της Digea για τον τροπο απαντησεων σε πιθανες ερωτησεις για το κοψιμο του σηματος της ΕΡΤ και του 902.
Είναι χαρακτηριστική η τελευταία παράγραφος του κειμένου γραμμένη με κεφαλαία:

"ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ DIGEA ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.
ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩ (sic) 2106838700"

Τι θέλουν να αποφύγουν οι υπεύθυνοι της DIGEA και κρύβουν τα ονόματα τους και την διεύθυνση τους;
Μήπως αντιδράσεις πολιτών;
Η σπουδή τους να μην ξεφύγει προς τους πολίτες κανένα στοιχείο τους φαίνεται από το γεγονός ότι δεν διάβασαν μια δεύτερη φορά το κείμενο πριν το στείλουν και έτσι δεν διόρθωσαν την λέξη - ρήμα ΤΗΛΕΦΩΝΩ με το σωστό ΤΗΛΕΦΩΝΟ ..
Τι θέλετε να κρύψετε κύριοι της DIGEA;
http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου