Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ – Η ΝΕΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΤΡΟΛΕΙ – ΔΕΚΑ ΑΚΟΜΑ ΝΕΚΡΟΙ. ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.

ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ...

ekrixi

Μία ακόμη έκρηξη συγκλονίζει το Βόλγκογκραντ μία ημέρα μετά την επίθεση αυτοκτονίας στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης που κόστισε τη ζωή σε 16 ανθρώπους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 10 ακόμη  άνθρωποι είναι νεκροί από την νέα έκρηξη σε τρόλεϊ.
Εικόνες που μεταδίδονται από την κρατική τηλεόραση δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής που προκλήθηκε, καθώς το ένα μέρος του τρόλεϊ έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.
Οι αρμόδιοι που διεξάγουν τις έρευνες εκτιμούν πως και το νέο συμβάν πρόκειται για «τρομοκρατική ενέργεια».
Στις ρωσικές αρχές έχει σημάνει συναγερμός μετά και το δεύτερο αυτό χτύπημα μέσα σε δύο ημέρες, καθώς ενισχύονται οι φόβοι για την ασφάλεια κατά τη διοργάνωση των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι τον Φεβρουάριο.
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της έκρηξης στον σιδηροδρομικό σταθμό όπως καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου