Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Έλυσαν τον γρίφο του Μπόινγκ. Οι αρχές «ξέρουν» ποιος οδήγησε στον θάνατο τους 239 επιβαίνοντες

Μπορεί να μην έχει βρεθεί ούτε ένα ίχνος από το εξαφανισμένο Μαλαισιανό Μπόινγκ όmως οι αρχές είναι έτοιμες να «κλείσουν» την υπόθεση καθώς έχουν αναγνωρίσει από τις έρευνες, τις ανακρίσεις και τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους… τον δράστη που έστειλε στον θάνατο τους 239 επιβαίνοντες του μοιραίου αεροσκάφους.
αεροπλανο4Ο άνθρωπος που ευθύνεται για την τραγωδία -που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα αεροπορικά μυστήρια στην ιστορία- δεν είναι άλλος από τον πιλότο.
αεροπλανο1


Και επίσημα οι αρχές τον θεωρούν ως τον κύριο ύποπτο με όλα τα στοιχεία που ανακάλυψαν από τις 170 συνεντεύξεις συγγενών θυμάτων αλλά και εξετάζοντας ενδελεχώς τα προφίλ των 239 επιβαινόντων να οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο κυβερνήτης Zaharie Shah σκοπίμως έριξε το αεροσκάφος στον Ινδικό ωκεανό.

Τα στοιχεία από τους δορυφόρους αποκαλύπτουν ότι το αεροσκάφος λίγα λεπτά από την στιγμή που εγκατέλειψε τον εναέριο χώρο της Μαλαισίας, έτριψε προς τα αριστερά, εγκαταλείποντας την προγραμματισμένη πορεία του προς το Πεκίνο.

Ακολούθησε ένα μακρύ ταξίδι στον πάνω από τον Ινδικό ωκεανό μέχρι το Μπόινγκ να μείνει από καύσιμα.

Στον εξομοιωτή που είχε στήσει στο σπίτι του ο πιλότος, οι αρχές ανακάλυψαν ένα σχέδιο πτήσης στα βάθη του ινδικού και τις προσπάθειες του κυβερνήτη να μάθει να το προσγειώνει σε ένα μικρό διάδρομο σε ένα ερημικό νησί. Τα στοιχεία είχαν σβηστεί από τον πιλότο όμως οι ειδικοί κατάφεραν να τα ανακτήσουν από τον υπολογιστή του.

Σημαντικό επίσης στοιχείο ότι είχε ακυρώσει κάθε ραντεβού και προγραμματισμένη εργασία για τις ημέρες που θα ακολουθούσαν τις ημέρες μετά την μοιραία πτήση.

Το πόρισμα της έρευνας περιλαμβάνει ακόμα τις φήμες για κακές σχέσεις του πιλότου με την σύζυγο του. Η οικογένεια του πάντως αρνείται να αποδεχτεί πως ο άνθρωπος τους ήταν ο δολοφόνος εκατοντάδων ανθρώπων δηλώνοντας πως η αλήθεια θα λάμψει μόνο όταν εντοπιστούν τα συντρίμμια και αποκαλυφθούν τα ηχητικά ντοκουμέντα που κρύβει το μαύρο κουτί του εξαφανισμένου Μπόινγκ.
rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου