Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΜΠΟΥΡΖΟΥΚΟ: "ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΞΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ"(BINTEO)

      

mpourzoukos

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του πατέρα του Δημήτρη Μπουρζούκου. Πώς περιέγραψε ο νεαρός συλληφθείς στον πατέρα του τις ώρες κράτησής του στην ασφάλεια. Δείτε το σχετικό βίντεο
Για τους βασανισμούς στα γραφεία της ασφάλειας, το ξύλο και την κακοποίηση τόσο του γιου του Δημήτρη, όσο και των υπολοίπων τριών συλληφθέντων, μίλησε σε αποκλειστική συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή "Διά πυρός" στο Top Channel, ο πατέρας του.
Ο πατέρας του "ληστή της Κοζάνης" επιμένει πως ο γιος του έπεσε θύμα βασανισμoύ και κακοποίησης από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν μετά την επίθεση στην τράπεζα στο Βελβεντό.
Στα ίδια μήκη κύματος άλλωστε κινήθηκαν και οι δηλώσεις της μητέρας του γνωστού Τοξοβόλου του Συντάγματος, Γιάννη Μιχαηλίδη, η οποία έκανε λόγο για πρωτόγνωρες συνθήκες κράτησης του γιου της.
"Δεμένος σε ένα τυφλό και σκοτεινό δωμάτιο, σχεδόν αιμόφυρτος και χωρίς να μπορώ να τον αγκαλιάσω, παρέμενε ο γιος μου", είχε δηλώσει η ίδια.
Ο πατέρας του Δημήτρη Μπουρζούκου, μιλώντας στο Top Channel, υποστήριξε για ακόμα μία φορά, όσα του διηγήθηκε ο γιος του και όσα έγιναν από τη στιγμή που του φόρεσαν χειροπέδες.
"Το είχαν δεμένο με τα χέρια πίσω. Τον ανάγκασαν να γονατίσει και αφού του
...
έβαλαν μία κουκούλα στο κεφάλι, άρχισαν το μποξ.
Μάλιστα του είπαν... ''ήρθατε από την Αθήνα να μας το παίξετε έξυπνοι. Τώρα θα δεις πως ξηγιούνται οι επαρχιώτες αστυνομικοί".

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου