Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΉ κ. ΠΑΝΑ: ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ

.

politiki 2013 02-12
Εκλογές θρίλερ με διαφορά 0,3 ποσοστιαίων μονάδων ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η μεγάλη ανεξάρτητη δημοσκόπηση του καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά και της δημοκοπικής του ομάδας.
Η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται πλέον σε τρίτη δύναμη με διψήφια ποσοστά και αυξητικές τάσεις ενώ πτώση καταγράφουν τόσο τα υπόλοιπα κόμματα της συγκυβέρνησης όσο και αυτά της
....
αντιπολίτευσης. Αν την ερχόμενη εβδομάδα γίνονταν εκλογές η συγκυβέρνηση με αναγωγή θα επανεκλεγόταν με ισχνή πλειοψηφία, όπως άλλωστε δείχνει και η κάρτα με τις έδρες.
politiki 2013 02-22
politiki 2013 02-24

Ενδιαφέρον έχει η σύγκριση των ποσοστών της δημοσκόπησης του καθηγητή Πανά πριν τις εκλογές του Μαΐου, με τη σημερινή.
politiki 2013 02-23
Όσο αναφορά τώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στην πρωτεύουσα παραμένει 1η δύναμη ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ στην συμπρωτεύουσα κρατάει τις δυνάμεις της η ΝΔ.
politiki 2013 02-14
politiki 2013 02-15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου