Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Φωτογραφίες των 4 νεαρών τρομοκρατών της Κοζάνης, πριν από το ''ρετουσάρισμα''. Οι εικόνες είναι πράγματι ανατριχιαστικές.

Δικαιολογούν τα τραύματα λέγοντας πως οι αστυνομικοί ήταν πιο ...γυμνασμένοι
- Οι νέες ανατριχιαστικές φωτογραφίες τραβήχτηκαν από κινητό μέσα στην διεύθυνση Βέροιας
-
Mε νέο δελτίο τύπου η Ελληνική Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τους συλληφθέντες, οι οποίες πραγματικά είναι αποκρουστικές, καθώς στα πρόσωπα τους απεικονίζεται η βία που υπέστησαν. είτε κατά τη διάρκεια της σύλληψης όπως επιμένει η αστυνομία, είτε σύμφωνα με τις καταγγελίες από τον άγριο ξυλοδαρμό τους στην Ασφάλεια.
Σύμφωνα με την αστυνομία η σύλληψη έγινε στις 12:50 περίπου στην οδό Τρύφωνος στο κέντρο της Βέροιας και οι δράστες προσήχθησαν στη Διεύθυνση περί την 13:00 - 13:05 ώρα.

Φωτογραφήθηκαν ατύπως με κινητό τηλέφωνο περί την 13:11-13:14 ώρα και με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Υπηρεσίας περί την 13:30 ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία και οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες είναι οι παρακάτω:





......


 










Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε πως από την έρευνα της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων δεν προκύπτει κακοποίηση και βασανισμός των τεσσάρων συλληφθέντων μετά το διπλό χτύπημα στο Βελβεντό της Κοζάνης.




Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας από την έρευνα της αστυνομίας στο σημείο της συμπλοκής στη Βέροια υπήρξε πάλη μεταξύ των αστυνομικών και των δραστών με στόχο των αστυνομικών να “καμφθεί η αντίστασή τους και να απελευθερωθεί ο όμηρος”.(Φωτο από το newsit.gr)

(agiovasilema: Εκείνον τον Πακιστανό δράκο που τσάκισε το κοριτσάκι  στα βράχια της Πάρου, αφού το βίασε, γιατί δεν του ρίξανε ανάλογα μπουνίδια οι ''γυμνασμένοι'' κύριοι της αστυνομίας, παρά τον είχανε σαν πρίγκιπα, του παίρνανε φαγάκι delivery να φάει και τον περιέφεραν με σωσία μην τυχόν και πάθει τίποτα; Τους αλήτες σάπιους πολιτικούς, τύπου Τσοχατζόπουλου, που έχουν καταστρέψει ένα ολόκληρο έθνος, που έχουν δολοφονήσει πάνω από 3.500 Έλληνες τους οποίους έσπρωξαν στην αυτοκτονία, γιατί τους πήγαν στην φυλακή ατσαλάκωτους και όχι σαν αυτά τα βλαμμένα της Κοζάνης? Τέλος, όλους εμάς τους απλούς πολίτες που κατεβαίναμε στις διαδηλώσεις σε μια προσπάθεια να σώσουμε ό,τι μπορούσαμε από την πατρίδα, από τις ζωές μας και από το μέλλον των παιδιών μας, γιατί μας ρημάζανε στα χημικά και στο ξύλο? Μήπως είμαστε και εμείς όλοι τρομοκράτες;

 Η στάση της αστυνομίας απορρέει από τον  επαρχιωτισμό και τη νοοτροπία του χωροφύλακα που σε μεγάλο βαθμό τους διακρίνει... Είναι  οι φθηνοί (μόλις 700 ευρώ έκαστος κοστίζει) στυλοβάτες του σάπιου συστήματος και το αποδεικνύουν σε κάθε περίπτωση. Δυστυχώς, έχουν καταφέρει να εναντιώσουν τόσο πολύ τον απλό κόσμο με την μέχρι τώρα στάση τους τα τελευταία χρόνια, που έφθασε να βλέπει με συμπάθεια τους τρομοκράτες και με αντιπάθεια τους φύλακες του απολυταρχικού καθεστώτος, δηλαδή τους αστυνομικούς. Και αυτό είναι κρίμα και ακυρώνει τη σημαντική δουλειά που πράγματι κάνουν σε ορισμένους τομείς.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου