Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΝΤ- ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

      

plateia-vathi
Συγκλονιστικές και καταθλιπτικές εικόνες και πλάνα φτώχειας και μιζέριας του Έλληνα πολίτη στην Ελλάδα, στην Αθήνα του 2013, με πολίτες να σηκώνουν στριμωγμένοι τα χέρια τους, βλαστημώντας και αναθεματίζοντας, με τα τα χέρια ψηλά για λίγα φρούτα και λαχανικά στην πλατεία Βάθη από το πρωί της Τετάρτης και μετά.
Παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών έχουν στήσει τους πάγκους τους έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην οδό Αχαρνών, διεκδικώντας μείωση του κόστους παραγωγής αγροτικών προϊόντων.
Από τις 10 μοιράζουν δωρεάν οπωρολαχανικά σε ανέργους, πολύτεκνους και συνταξιούχους. Ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί είναι τεράστιος για τα δεδομένα των ημερών και τα τρόφιμα εξαντλήθηκαν γρήγορα. Αυτή την ώρα άνεργοι, συνταξιούχοι και άποροι έχουν μαζευτεί έξω από ένα φορτηγό και σηκώνοντας τα χέρια τους ψηλά ζητούν απεγνωσμένα μία σακούλα με λαχανικά και φρούτα.
«Αν δεν μπει τάξη στον κόσμο τότε θα ποδοπατηθούν», λένε με απόγνωση πολίτες και παραγωγοί.
Μεταξύ άλλων οι συγκεντρωμένοι ζητούν 50% μείωση της τιμής στο πετρέλαιο για τα αγροτικά μηχανήματα, μείωση των εισφορών στον ΕΛΓΑ και κατάργηση της υποχρεωτικής δήλωσης καλλιέργειας, μείωση ΦΠΑ από 23% σε 6% στα αγροτικά μηχανήματα και εφόδια, μείωση ΦΠΑ στη διάθεση των αγροτικών προϊόντων προς όφελος των καταναλωτών και κατάργηση των ταμειακών μηχανών.
Αυτή είναι η Ελλάδα των Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, Παπαδήμου, Πικραμμένου, Τζέφρι. Ξεχάσαμε κανέναν από τους προδότες;
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου