Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

ΗΡΩΔΕΙΟ ΜΑΓΙΑ ΠΛΙΤΣΕΣΚΑΓΙΑ- ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ-ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Οι  θεατές που έβγαλαν εισιτήρια για το περίφημο γκαλά προς τιμήν της μεγάλης Μάγιας Πλιτσέσκαγια που θα γινόταν τον Σεπτέμβριο του 2014 αλλά δεν έγινε ποτέ, ακόμα τραβιούνται προσπαθώντας να πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Η εταιρεία ticketservice.gr στην οποία κατέβαλαν τα χρήματα για τα εισιτήρια, νίπτει τα χείρας της λέγοντας ότι τα χρήματα τα παρέδωσε σε άλλον (τον παραγωγό Τσιλιγιάννη), συνεπώς εκείνη δεν φέρει ευθύνη. Ο παραγωγός Τσιλιγιάννης είναι άφαντος και οι άνθρωποι έχουν μείνει με τα εισιτήρια στο χέρι, ψάχνοντας να βρουν το δίκιο τους σε μια παράνοια. Να χαιρόμαστε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ηρωδείου!! Το κράτος και το Υπουργείο Πολιτισμού τι θέση παίρνει για όλα αυτά τα ανήκουστα πράγματα;; Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το Ηρώδειο και όχι για κάποιο ιδιωτικό κέντρο εκδηλώσεων!


Σχετικό άρθρο και σχολιασμός αναγνωστών :
http://agiovasilema.blogspot.gr/2014/11/blog-post_5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου