Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Αυτά που έκαναν στην Ελλάδα, πήγαν να τα κάνουν και στην Ιρλανδία αλλά ο κόσμος δεν μάσησε...

Οι Έλληνες πραιτωριανοί του ψευδοκράτους, έβαλαντο χαράτσι της ΔΕΗ και ταυτόχρονα φόρο στα ακίνητα που – κυρίως το πρώτο – έπιανε σχεδόν όλο το φάσμα των πολιτών και άνοιξε την όρεξη στην τρόικα.

Αποτυχημένο μέτρο για τους πολίτες που πληρώνουν ενοίκιο στο ίδιο τους το σπίτι, μέτρο – σωτηρία των οικονομικών μιας χώρας που ακολουθεί συνεχώς λάθος πολιτικές.

Φόρο στην κατοικία, έβαλε και η τρόικα στην Ιρλανδία, όχι μέσω της δικής του ΔΕΗ.

Τι έκανε εκεί ο κόσμος με τον ειδικό φόρο ακίνητης περιουσίας; Απλά δεν τον πλήρωσε!

Και να φανταστείτε ότι εκεί ο φόρος ήταν της τάξεως των 100 ευρώ.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε έληγε η προθεσμία για την καταβολή του φόρου, ωστόσο μόνο τα μισά νοικοκυριά αποφάσισαν να τον πληρώσουν, παρά τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας της Ιρλανδίας, ότι ο ειδικός φόρος «είναι εδώ για να μείνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου