Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Απίστευτες φωτο έπιασε ο φακός του ΣΚΑΪ! Αλλοδαποί κλέβουν οδηγούς ...μηχανών εν κινήσει! (βίντεο + φωτος)Τις περιπτώσεις αλλοδαπών που κλέβουν οδηγούς οχημάτων εν κινήσει,την είχαμε καταγγείλει από το eglimatikotita πριν 1 μήνα.Από τότε είχαν γίνει 2-3 φορές συλλήψεις οργανωμένων κυκλωμάτων αλλοδαπών (αλγερινομαροκινούς) που δρούσαν στο κέντρο της Αθήνας..
Δείτε αυτό το ..
απίστευτο περιστατικό έπιασε ο φωτογραφικός φακός στο κέντρο της Αθήνας και σκεφτείτε πόσο επικίνδυνο είναι για τον οδηγό της μοτοσυκλέτας αν αντιδράσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ και τη φωτογραφία ντοκουμέντο, μετανάστες προσπαθούν να κλέψουν οδηγούς μηχανής ακόμα και εν κινήσει! Αν κάνει το λάθος να σταματήσει ο οδηγός θα του την… πέσουν οι τσιλιαδόροι που είναι ακριβώς δίπλα.


Κατά τα άλλα έγιναν σκούπες.....

Ακολουθεί βίντεο....


Δείτε το βίντεο από το 18' ως το 20'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου