Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

KΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ 2 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ!!!

Δεδομένης της ολοένα και χειρότερης αντι-ανθρωπιστικής και κατάφωρα αντι-δημοκρατικής και ανθελληνικής κατάστασης στην Ελλάδα υπό την μη δημοκρατικώς νομιμοποιούμενη κυβέρνηση του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, ο οποίος όπως προδήλως αποδεικνύεται αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψευδεπίγραφο προεκλογικό πρόγραμμα, κατάργησε, περιόρισε ή κατάφωρα αγνόησε κάθε Δημοκρατικό θεσμό ενώ επιδίδεται μέχρι και σήμερα σε όργιο τρομοκρατίας, παραπληροφόρησης και καταδίωξης των Ελλήνων Πολιτών.
Δεδομένου ότι δυνατότητα σύντομης και βιώσιμης προσφυγής στη Δικαιοσύνη ως είναι αναφαίρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα μας είναι αδύνατον εντός των Ελληνικών συνόρων.
Δεδομένου ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου τολμά να ισχυρίζεται ότι δεν είχε άλλο τρόπο δράσης παρ’ εκτός της ανάλγητης, αντιανθρωπιστικής πολιτικής εξυπηρέτησης αμφιβόλων δανείων εις βάρος παιδιών, ανιάτων / καρκινοπαθών, τυφλών, αναπήρων, συνταξιούχων, επιστημόνων, στρατιωτικών, αυτοαπασχολούμενων, ιδιωτικών και…
δημοσίων υπαλλήλων, αγροτών και ελευθέρων επαγγελματιών, εργατών, και κάθε Έλληνα Πολίτη που ακόμα δεν έχει καν έρθει στον κόσμο ενώ από τουλάχιστον το 1980 ο Διεθνής Νόμος απαγορεύει την καταδίκη σε φτώχεια και εξαθλιωτικές συνθήκες
...
 διαβίωσης μίας ολόκληρης κοινωνίας ή Λαού για την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε χρέους νόμιμου, παράνομου ή ειδεχθούς.
Προσφεύγουμε με κάθε δυνατό μέσο στην Διεθνή Κοινότητα ώστε να λάβει θέση ενώπιον των Λαών του Κόσμου και να αποδείξει εάν συνεχίζει να υπηρετεί τα Ανθρώπινα Δικαιώματα όπως αυτά ψηφίστηκαν και κυρώθηκαν μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την επίσημη εξαφάνιση της ναζιστικής Γερμανίας.
Α. κατ’ άρθρον 15 του καταστατικού του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης (International Criminal Court) εναντίον του Γ.Α.Παπανδρέου, των κυβερνήσεων του και παντός συνυπευθύνου για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και Γενοκτονία εν καιρώ ειρήνης όπως αυτά ορίζονται για της αρμοδιότητες του Δικαστηρίου
Β. ενώπιον του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ κατά την διαδικασία 1503 για μαζική καταπάτηση και ακύρωση του συνόλου των βασικών Ανθρωπίνων και Πολιτικών Δικαιωμάτων των Ελλήνων.
Τούτων δοθέντων επικαλούμαστε το Άρθρο 120 του Συντάγματος και λόγω της μείωσης της Εθνικής μας Κυριαρχίας, της μη δυνατής καταφυγής στη Δικαιοσύνη, της συνεχούς επίθεσης της κυβέρνησης κατά των Πολιτών με την βοήθεια αλλοδαπών δυνάμεων και την έκπτωση κάθε Θεσμού για την προστασία της Δημοκρατίας και της Ανεξαρτησίας και Ακεραιότητας της Ελλάδος.
ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΝΟΜΙΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΩΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΕΛΓΟΥΝ.
ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΒΛΑΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ : ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
H Eλληνική μετάφραση του κειμένου:
Το πλήρες Αγγλικό κείμενο που εστάλη:
Οι Έλληνες Πολίτες
Όλγα Γεωργίου Γεριτσίδου & Τάνυα – Μαρία Γεριτσίδου

6 σχόλια:

 1. Επιτέλους!!!!! Θα πέσει πολύ πίσσα και πούπουλο στον ΓΑΠ και σε όλους τους Γερμανοτσολιάδες Βουλευτές του που τον στήριξαν και συνεχίζουν να τον στηρίζουν.

  ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αλλά και κάτι δημοσιογράφοι πράσινα παπαγαλάκια που ανέλαβαν τη βρώμικη δουλειά να στηρίζουν όλο αυτόν τον καιρό τον ΓΑΠ και τη κυβερνησή του,Ξέρουμε ποιοί είναι,δεν θα την γλυτώσουν.Θα έρθει και αυτών η ώρα τους.Να είναι σίγουροι πως ο κάσμος δεν θα τους ξεχάσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @8.55 ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ,ΚΑΝΑΝΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Κ Α Μ Ι Α ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!.

  ΕΙΜΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 81. ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΧΘΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ. ΚΑΛΩΣ ΚΑΚΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΕΓΩ ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ''ΓΙΩΡΓΑΚΗ'' (ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΣΕ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΛΙΓΙΣΜΟΙ)ΠΡΕΣΒΕΥΕ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΑ ΘΕΣΩ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΗΚΑΝ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΧΙ. ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΟΥΣΕ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.

  ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.


  ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. +100000000000 για τις 2 γυναίκες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Όσοι δημοσιαγράφοι στηρίζουν και συνεργάζονται με αυτήν την Λαομίσητη και κατοχική κυβέρνηση ΓΑΠ,είναι οι σημερινοί Χίτες-Παοτζήδες-και ταγματασφαλήτες.Και με αυτούς τους τιμητικούς τίτλους θα πρέπει να τους περιγράφει το συνδικαλιστικό τους όργανο η ΕΣΗΕΑ,όποτε αναφέρεται σε αυτούς,(προτείνω μάλιστα για όλους αυτούς τους τιμητικούς τίτλους να τους απονείμει και αναμνηστική πλακέτα δοθείσης ευκαιρείας. Ειρωνικό το σχόλειο φυσικά),καθώς επίσης και ο ιστορικός του Παρόντος αλλά και του μέλλοντος βεβαίως - βεβαίως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή