Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

Επείγον να κατέβουμε όλοι στην κατάληψη της ΔΕΗ - Πειραιώς 247


Κατάληψη στο κέντρο έκδοσης λογαριασμών της ΔΕΗ πραγματοποιούν από νωρίς το απόγευμα μέλη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, με στόχο να μην εκτυπωθούν οι λογαριασμοί που περιλαμβάνουν το ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας. Εντολή στη διοίκηση της ΔΕΗ να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση έδωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Οι συνδικαλιστές δηλώνουν ότι θα παραμείνουν όσο χρειαστεί προκειμένου να αναστείλουν την έκδοση των λογαριασμών.
Σε ανακοίνωσή της, η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ  αναφέρει: «Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μοχλός εκβιασμού απέναντι στον άνεργο, το φτωχό και τον μεροκαματιάρη. Οι εργαζόμενοι στης ΔΕΗ και η ΓΕΝΟΠ δεν θα επιτρέψουν να μείνουν χωρίς ρεύμα φτωχοί συνάνθρωποί μας».
Η κατάληψη προκάλεσε την παρέμβαση του υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Παπακωνσταντίνου. «Στη σημερινή εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, κανείς δεν δικαιούται να παίζει παιχνίδια που μπορεί να κοστίσουν ακριβά στη χώρα», δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, καλώντας άμεσα τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να αποχωρήσει από το κτίριο. Έκανε μάλιστα γνωστό πως έχει δώσει εντολή στη διοίκηση της ΔΕΗ να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση.
Η ΔΕΗ έχει προειδοποιήσει με διακοπή σύνδεσης όσους δεν καταβάλουν το ειδικό τέλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει η αποστολή από τη ΔΕΗ των πρώτων εκκαθαριστικών σημειωμάτων για την πληρωμή του ειδικού τέλους ακινήτων από τους φορολογούμενους.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΔΕΗ, η πρώτη παρτίδα θα αφορούσε περίπου 200.000 εκκαθαριστικά σημειώματα με στόχο μέσα στο Δεκέμβριο να έχει ολοκληρωθεί η αποστολή τους και στα 5,5 εκατομμύρια υπόχρεων για την καταβολή του τέλους.

Στο εκκαθαριστικό σημείωμα της ΔΕΗ θα επισημαίνεται ότι οι φορολογούμενοι θα έχουν υποχρέωση να πληρώσουν το τέλος καθώς σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον
...
 παρέλθουν 40 μέρες από τη βεβαίωσή του, θα κόβεται το ρεύμα.
«Έχτισαν» την είσοδο της ΕΥΑΘ οι εργαζόμενοι

Εν τω μεταξύ, την είσοδο των γραφείων της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) που βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή «έχτισαν» οι εργαζόμενοι και μέλη του ΠΑΜΕ, αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, περίπου 50 άτομα συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της επιχείρησης, προσπαθώντας να μπλοκάρουν τον διαγωνισμό για την αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου