Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΚ!!Νέα εισβολή σε σπίτι. Βίασαν 40χρονη μητέρα μπροστά στο παιδί της και στη συνέχεια τη λήστεψαν

Και αυτό το ΠΑΣΟΚ το ονομάζει .. «Χαμηλή εγκληματικότητα»!

Kαθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει οι εισβολές αλλοδαπών κακοποιών σε σπίτια.
Τα ξημερώματα υπήρξε και νέα είσβολη σε σπίτι, στην περιοχή της Ηλιούπολης, όπου για μια ακόμα φορά οι κακοποιοί βίασαν μητέρα ανήλικου μπροστά στα μάτια του έντρομου παιδιού.

Οι δράστες ήταν τρεις, οι οποίοι κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της 40 χρονης παραβιάζοντας την πόρτα. Ο εφιάλτης για την μητέρα ξεκίνησε, αφού την σήκωσαν από το κρεββάτι με την απειλή όπλων, άρπαξαν τα χρήματα και τα κοσμήματα που υπήρχαν στο σπίτι.
Το πλέον αποτρόπαιο είναι ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί (όπως και στη Γλυφάδα που βιάστηκε μπροστά στα μάτια των δυο παιδιών της), βίασαν την γυναίκα.

Ώρα αργότερα, μετά τις οκτώ χθες το πρωί, κατάφερε να ενημερώσει την αστυνομία. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε πολύ κακή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς όμως αυτή δεν ήταν η μόνη επίθεση εναντίον γυναίκας.

Ξημερώματα Κυριακής άλλες δυο γυναίκες βρέθηκαν στο στόχαστρο. Μια στο Ζεφύρι όπου οι δράστες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, αλλά ευτυχώς δεν πείραξαν τη γυναίκα και άλλη μια στην Καλλίπολη του Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου