Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Μεγάλη αποκάλυψη με άκρως απόρρητα έγγραφα, θα κάνει το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ σήμερα, σχετικά με το ενεργειακο πραξικόπημα που εκτέλεσε ο Παπανδρέου κατ' εντολήν των ΗΠΑ.

2 σχόλια:

  1. Κασσανδρινος
    Aν τα στοιχεια τον ΕΠΙΚΑΙΡΑ είναι βάσιμα ( Θα τα δω αύριο ) τότε ο κ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ θα πρέπει να πάει στο ΓΟΥΔΙ ,όχι της ΚΑΝΕΛΗ ,αλλά στο αποσπάσιμα , αυτή είναι η ανταμοιβή του κάθε προδότη [ 12/10/2011 - 14:31 ]
    Ούτε Γουδί ούτε απόσπασμα.Αυτό που τους αξίζει ΓΑΠ και όλους τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ Αλλά και όλους όσους τους στήριξαν είναι ΠΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθώς επίσης και σε όλους τους σκυφτούς και προσκυνημένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.-ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ, πάνω σε ένα πάσαλο και περιφορά στις πλατείες των περιφεριών τους.Να Ξευτιλιστούν όπως Ξευτίλισαν και αυτοί με τις πράξεις τους και τις ενεργειές τους έναν ολόκληρο περήφανο ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή