Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Απόδοση των γερμανικών πολεμικών οφειλών,στην Ελλάδα.Εγκαινιάστηκε σήμερα,ο διεθνής κόμβος στο διαδίκτυο,συλλογής υπογραφών,από επιφανείς Έλληνες ομογενείς.

Εγκαινιάστηκε σήμερα,ο διεθνής κόμβος στο διαδίκτυο,http://www.ekklisi.gr/ ,συλλογής υπογραφών,από επιφανείς Έλληνες ομογενείς,στήριξης του αιτήματος απόδοσης των γερμανικών πολεμικών οφειλών,στην Ελλάδα.
Της σημαντικής, για την χώρα μας, αυτής πρωτοβουλίας, ηγούνται οι:
  • Δημήτριος Σκαρβέλης,ακαδημαΙκός,τ. επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ,
  • Ελευθέριος Βερυβάκης,τ. υπουργός και τ. βουλευτής,
  • Παναγιώτης Κρητικός,τ. αντιπρόεδρος της Βουλής και τ. βουλευτής,
  • Στέφανος Ληναίος, τ. βουλευτής , μέλος του ΕΣΔΟΓ,ηθοποιός.
Η έκκληση ,απευθύνεται στους ηγέτες των πλουσιοτέρων χωρών του πλανήτη μας και αποσκοπεί στην ικανοποίηση του χρονίζοντος  αιτήματος αποζημίωσης της Ελλάδας ,για τις καταστροφές που υπέστη,ως κράτος, από τις θηριωδίες του Ναζισμού,στη διάρκεια του β’ παγκοσμίου πολέμου και της γερμανικής κατοχής.
Η αποζημίωση αυτή,ανερχόμενη στο ύψος των εκατόν εξήντα δυο (162) δις ευρώ,σύμφωνα με στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος,που παραδόθηκαν στο Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης Οφειλών Γερμανίας  (ΕΣΔΟΓ) στην Ελλάδα κατόπιν αίτησής του κι αποδεκτών απο τον υφυπουργό οικονομικών Φ.Σαχινίδη,λογιστικά συμψηφιζόμενη με το σημερινό δημοσιονομικό χρέος,εκτονώνει κι αποσυμπιέζει την τυραννική βάσανο, που υφίσταται η πατρίδα μας!
Πρόκειται  για μια κίνηση σωτηρίας της χώρας μας, που απευθύνεται στον πατριωτισμό των απανταχού Ελλήνων και αποβλέπει στη συμμετοχή και το κύρος των επιφανεστέρων εξ αυτών! Ώστε, όχι μόνο να κάμψουν τις δυνάμεις όλων όσων απεργάζονται τον όλεθρο της Ελλάδας αλλά και να πείσουν για την αξία της διαιώνισής της!
“είς οιωνός άριστος : αμύνεσθαι περί πάτρις”
Ομάδα Ανεξάρτητων Πολιτών Σαρωνικού (Ο.Α.Π.Σ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου