Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

BIAZOYN ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ!

Όπως γράψαμε και το πρωί, κι άλλη μητέρα 40 χρόνων βιάσαν τα καθάρματα στην Ηλιούπολη, αφού πρώτα λήστεψαν το σπίτι της οικογένειας.
Ε, λέμε λοιπόν στον ανεκδιήγητο δίδυμο Παπουτσή και Οικονόμου να βγάλουν τα βάρβαρα ΜΑΤ στις γειτονιές της πόλης μας και να συλλάβουν τα καθάρματα και να τους κόψουν τις καρωτίδες και στη συνέχεια να τις δώσουν να τις φάνε τα σκυλιά.
Διαφορετικά τόσο ο πρώην πρόεδρος της ΕΦΕΕ που κατάντησε γραφικός στη προσπάθειά του  να συγκαλύπτει τις βαρβαρότητες των ανεγκέφαλων πιτ μπουλ που δέρνουν αδιάκριτα τους πολίτες στο Σύνταγμα, όσο και ο αποτυχημένος Οικονόμου θα πρέπει να εξαφανιστούν το συντομότερο από το οπτικό μας πεδίο.
Η παρουσία τους έχει συνδεθεί με την μεγαλύτερη απαξίωση
 που γνώρισαν ποτέ τα Σώματα Ασαφαλείας στη χώρα μας.
Η  Αστυνομία των συνταγματαρχών της Τρόικας Παπουτσή και Οικονόμου, συναγωνίζεται σε βαρβαρότητα και ανικανότητα την Αστυνομία Πόλεων της Χούντας.
Α, να χαθείτε αποτυχημένοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου