Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ζούμε την απόλυτη φρίκη!! Ληστής εισέβαλε σε σπίτι και άρπαξε μαζί με τα κοσμήματα και το 10χρονο κοριτσάκι του ζευγαριού!

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση με την εγκληματικότητα και τους εγκληματίες αλλοδαπούς.

Χθες το πρωί, στις 10.20, ληστής εισέβαλε σε σπίτι στο Καματερό στην οδό Ανδρούτσου 4 προσποιούμενος τον κοινωνικό λειτουργό.
Ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και τη γυναίκα του καθώς και τη 10χρονη κόρη του ζευγαριού που εκείνη την ώρα βρισκόταν σπίτι. Το μεγαλύτερο κορίτσι της οικογένειας έλειπε καθώς είχε φύγει για την εργασία της.

Ο ληστής αφού άρπαξε χρήματα και χρυσαφικά έφυγε αλλά πήρε μαζί του όμηρο και το 10χρονο κορίτσι προκειμένου να σιγουρευτεί πως οι γονείς του δε θα φωνάξουν την αστυνομία.

Εβαλε το παιδί στο αυτοκίνητο όπου μέσα είχε ένα οπλο καλάσνικοφ και διέφυγε ανενόχλητος.

Ευτυχώς δεν πείραξε το παιδί και το άφησε ένα χιλιόμετρο μακριά  απ' το σπίτι,  έξω απ' την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα.
Εκει είδαν το παιδί οι γείτονες. Αφού ειδοποίησαν τους γονείς πήγε ο πατέρας της μικρής και την βρήκε σε κατάσταση σοκ.

ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου