Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Οι σκατόφατσες των Αλβανών βιαστών/ληστών/εγκληματιών, δόθηκαν στη δημοσιότητα με εντολή του εισαγγελέα.

Μέχρι τώρα, αυτά τα καθάρματα, θεωρούνται υπεύθυνοι για τουλάχιστον 23 ένοπλες ληστείες και άγνωστο αριθμό βιασμών.
- Τους πρόδωσε η "χλιδή" που ήθελαν με κλεμμένο πολυτελές αυτοκίνητο
 
Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες των πέντε φερόμενων ως αδίστακτων ληστών και βιαστών που είχαν σκορπίσει σε όλα τα νότια προάστια της Αθήνας τον τρόμο και το φόβο. Σύμφωνα λοιπόν με την αστυνομία αυτοί είναι τα κτήνη που είχαν βιάσει τη γυναίκα μπροστά στα μάτια του συζύγου της και των ανήλικων παιδιών στην περιοχή της Γλυφάδας.

Πρόκειται για την άγρια ομάδα Αλβανών που το τελευταίο διάστημα είχαν εισβάλει σε δεκάδες σπίτια τα οποία λήστευαν, αλλά δεν έμεναν μόνο σε αυτό, καθώς σε πολλές περιπτώσεις κακοποιούσαν με πρωτοφανή αγριότητα τα θύματά τους.

Αυτό που προκαλεί σοκ είναι πώς ένας εκ των φερόμενων δραστών είναι μόλις 15 χρονών, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα. Και δεν είναι ο μοναδικός, καθώς και οι υπόλοιποι συλληφθέντες δεν ξεπερνούν σε ηλικία τα 24χρόνια.

Αυτά είναι τα στοιχεία τους και οι σοκαριστικές τους ηλικίεςΑλέξανδρο ΠΕΠΑ του Δημητερ και της Βαλεντίνα, γεν το 1990 στην Αλβανία, κάτοικο Νέου Κόσμου
Ερμιρ ΜΕΤΑ του Μπιλπιλ και της Βέρα, γεν. το 1991 στην Αλβανία, κάτοικο Παγκρατίου
Ερβιστ ΜΕΤΑ του Μπιλπιλ και της Βέρα, γεν. το 1996 στην Αλβανία, κάτοικο Παγκρατίου
Ενεα ΠΑΝΟ του Αντον και της Μαρία, γεν. το 1987 στην Αλβανία, κάτοικο Νέου Κόσμου
Σωκράτη ΜΕΝΙΚΟ του Jorgjl και της Anaca, γεν. το 1989 στην Αλβανία, κάτοικος Νέου Κόσμου
16χρονη, Ελληνίδα, κάτοικο Αθηνών.

Πώς έφθασαν σε αυτούς οι αστυνομικές αρχές

Οι Αλβανοί, σύμφωνα με πληροφορίες, προμηθεύονταν όπλα από έναν λαθρέμπορο στη Λούτσα, ενώ τα κλοπιμαία τα πουλούσαν σε κλεπταποδόχους στην Ομόνοια, ενώ όσον αφορά στα 14 αυτοκίνητα, προμήθευαν έναντι χρηματικής αμοιβής άλλες συμμμορίες. Η αστυνομία έφθασε
.....
στους κακοποιούς μέσω ενός κινητού και την ανάλυση των κλήσεων που έγινε. Το κινητό αυτό το είχαν αρπάξει σε μία ληστεία, αλλά δεν το απενεργοποίησαν και απλά το έδωσαν σε φίλους τους στην Λαμία.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, δεν δρούσαν όλοι μαζί, αλλά ανά ομάδες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, και είχαν στόχους κυρίως τα νότια προάστια (Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Άλιμο, Αργυρούπολη, Κορωπί, Παλαιό Φάληρο, Βούλα), ενώ εξιχνιάσθηκαν ληστείες σε σπίτια από μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης στου Παπάγου και στην Αγία Παρασκευή. Σε μία περίπτωση είχαν μπει σε ένα κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ηλιούπολης και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 80.000 ευρώ.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, αλλοδαποί κυρίως, από την Αλβανία δρούσαν εδώ και ένα εξάμηνο περίπου, έμπαιναν σε σπίτια πολιτών, βραδινές ή πρώτες πρωινές ώρες, είτε από ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες και κυρίες εισόδους είτε παραβιάζοντας αυτές, και αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικά – ηλεκτρικά είδη και φυσικά τα αυτοκίνητα των θυμάτων συνολικά 14 σε αριθμό.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας έχουν εξιχνιασθεί είκοσι τρεις (23) ένοπλες ληστείες, με τη χρήση Καλάσνικοφ, πιστολιών ή/και μαχαιριών, που αφορούν έξι (6) ληστείες στη Γλυφάδα, πέντε (5) ληστείες στον Άλιμο, τρεις (3) ληστείες στην Ηλιούπολη, μία (1) ληστεία στον Άγιο Δημήτριο, μια (1) ληστεία στη Βούλα, μία (1) ληστεία στην Αργυρούπολη, μία (1) ληστεία στο Κορωπί, τρεις (3) ληστείες στο Παλαιό Φάληρο, μία (1) ληστεία στου Παπάγου, μία (1) ληστεία στην Αγία Παρασκευή

Συνολικά έχουν συλληφθεί έξι (6) άτομα, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο, άγνωστοι μέχρι στιγμής. Από τους συλληφθέντες, οι πέντε (5) είναι νεαροί άνδρες αλβανικής καταγωγής και η έκτη, είναι μία δεκαεξάχρονη (16η) κοπέλα, ελληνικής καταγωγής.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΩΣ ΔΡΑΣΤΩΝ

Αλέξανδρος ΠΕΠΑ
Αλέξανδρος ΠΕΠΑ

Ερμιρ ΜΕΤΑ
Ερμιρ ΜΕΤΑ

Για να ξετυλιχθεί το κουβάρι αυτής της άγριας εγκληματικής οργάνωσης, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε μεγάλη επιχείρηση την Δευτέρα ξεκινώντας από το νέο κόσμο, όπου εντοπίστηκαν στο προαύλιο ενός υπό κατάληψη Επαγγελματικού Λυκείου, και συνελήφθησαν δύο από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης (Ερμιρ ΜΕΤΑ, Ερβιστ ΜΕΤΑ).

Άλλα δύο (2) μέλη (Αλέξανδρο ΠΕΠΑ και η 16χρονη Ελληνίδα) εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης Super Market στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Νέο Κόσμο, όπου στάθμευσαν κλεμμένο αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes, το οποίο είχαν αφαιρέσει την 27.09.2011 από την περιοχή της Γλυφάδας, μετά από ένοπλη ληστεία σε διαμέρισμα. Τα άλλα δυο τελευταία μέλη συνελήφθησαν σε οδούς του Νέου Κόσμου και του Παγκρατίου, ύστερα από εκτεταμένες αστυνομικές αναζητήσεις.

Ερβιστ ΜΕΤΑ
Ερβιστ ΜΕΤΑ

Ενεα ΠΑΝΟ
Ενεα ΠΑΝΟ

Σε έρευνες που επακολούθησαν στο κλεμμένο αυτοκίνητο, καθώς και σε διαμερίσματα που διέμεναν, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν τα εξής:

Στο κλεμμένο αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes, ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με επτά (7) φυσίγγια, καθώς και ένα (1) μαχαίρι.
Σε διαμέρισμα της οδού Αγγύλης 27, στο Νέο Κόσμο, που διέμενε ο Αλέξανδρο ΠΕΠΑ με τη 16χρονη Ελληνίδα, δύο (2) Καλασνικοφ με γεμιστήρες των 27 και 28 φυσιγγίων αντίστοιχα, ενενήντα τρία (93) φυσίγγια για Καλάσνικοφ, ένα (1) πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ, κάλυκες και βολίδες, ένα (1) μαχαίρι, μικροποσότητα ινδικής κάνναβης, καθώς και πλήθος κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών
Σε διαμέρισμα της οδού Βουτσινά 26, στο Νέο Κόσμο, που διατηρούσε ο Αλέξανδρο ΠΕΠΑ, έξι (6) φυσίγγια.
Σε διαμέρισμα της οδού Μανδροκλέους 23-25, στο Νέο Κόσμο, που διατηρούσε ο Ενεα ΠΑΝΟ, κλειδιά αυτοκινήτων.
Σε διαμέρισμα της οδού Αλεξανδρίας 63, στο Νέο Κόσμο, που διατηρούσε η 16χρονη Ελληνίδα, τρεις (3) σελίδες με αποκόμματα ηλεκτρονικών εφημερίδων με ληστείες που είχαν διαρπάξει η εγκληματική οργάνωση.


Σωκράτης ΜΕΝΙΚΟ
Σωκράτης ΜΕΝΙΚΟ

Επιπλέον στην κατοχή τους κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα, που ανήκουν στην ιδιοκτησία στενού συγγενικού προσώπου του Ενεα ΡΑΝΟ, τα οποία χρησιμοποιούσαν ως μέσα μετάβασης και διαφυγής από χώρους ληστειών, καθώς και για τη μεταφορά των κλοπιμαίων.

Στον Ερμιρ ΜΕΤΑ, έχουν επιβληθεί, με διάταξη του Ανακριτή, περιοριστικοί όροι εμφάνισης, δύο φορές κάθε μήνα, για υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν, κατά περίσταση, είναι σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τη διάπραξη ληστειών, κατ΄ εξακολούθηση διάπραξη ληστειών, παράνομη κατοχή όπλων βαρέως τύπου, παράνομη κατοχή ναρκωτικών, αντίσταση κατά αστυνομικών και βιασμό.

(σσΑ: Θυμόμαστε εκείνο το θέατρο του Παπουτσή, λίγους μήνες πριν, που απειλούσε Θεούς και δαίμονες ΔΗΘΕΝ, μην τυχόν και του πειράξουν το παιδί του ,οι αγανακτισμένοι που έφαγαν το ξύλο της αλεπούς από τα ΜΑΤ. .Ποιός ??? Ο Παπουτσής, που τον φυλάνε 100 μπάτσοι, όπως φυλάνε και όλους τους υπόλοιπους άχρηστους κουράδες. Ο ίδιος λοιπόν, ο Παπουτσής, μας είπε προχθές ότι η εγκληματικότητα δεν υπάρχει και είναι μικρο-εγκληματικότητα. Καιρός λοιπόν, να ζήσουν και οι οικογένειες αυτών που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, αυτού του είδους την ''μικροεγκληματικότητα'' που καταστρέφει τη ζωή όλων εμάς.. Τους το ευχόμαστε  ολόψυχα, χωρίς κανένα μα κανένα συνειδησιακό φραγμό.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου