Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ. ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΤΗΝΟΣ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑviasmos-drakos
Έπρεπε να περάσουν 12 μέρες για να ξυπνήσουν τα αντανακλαστικά της αστυνομίας όσον αφορά το πολύ σοβαρό θέμα με την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 15χρονης Μυρτούς σην Χρυσή Ακτή της Πάρου.
Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Χρήστος Μανούρας το θέμα ήδη αντιμετωπίζεται με εξαιρετική σοβαρότητα.
Από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, δόθηκε επίσημη ανακοίνωση στη δημοσιότητα.
"Στο πλαίσιο των ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση της 15χρονης ανήλικης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη την 19:20 περίπου ώρα της Κυριακής 22-07-2012, στη παραλία της Νέας Χρυσής Ακτής ή «Τσερδάκια» στο νησί της Πάρου, παρακαλείται όποιος πολίτης έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,
Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο,ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Σημειώνεται ότι, από την πρώτη στιγμή, έχουν μεταβεί στο νησί της Πάρου, εξειδικευμένα κλιμάκια Αξιωματικών από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και από Υπηρεσίες ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για την εξιχνίαση του περιστατικού".
Πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ αναφέρουν ότι το ΥΔΕΖΙ στρέφει τις έρευνες σε συγκεριμένα πρόσωπα πραγματοποιώντας πολλές προσαγωγές. Δεν αποκλείεται ο δράστης να είναι αλλοδαπός αν και κάτι τέτοιο προς το παρόν θεωρείται παρακινδυνευμένο.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου