Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!batsoi1
Σαν... φοβισμένες γυναικούλες τρέχουν να διαμαρτυρηθούν στο γραφείο του πρωθυπουργού και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη δεκάδες βουλευτές, μετά την εξαγγελία του Νίκου Δένδια ότι 1500 αστυνομικοί που φυλούν... υψηλά πρόσωπα θα ριχτούν και πάλι στη μάχη κατά της εγκληματικότητας.
Μέσα σε λίγες μέρες από τη στιγμή που ο υπουργός ανακοίνωσε την πρόθεσή του να καταργήσει την αστυνομική συνοδεία σε βουλευτές, πρέπει να είναι μετρημένοι στα δάκτυλα οι βουλευτές – της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ – που δεν απευθύνθηκαν στον ίδιο και στο Μέγαρο Μαξίμου για να μην υλοποιήσει την εξαγγελία του.
Η επιχειρηματολογία τους υπέρ της ανάγκης να φυλάσσονται, καταλήγει κατά κανόνα στο ότι... φοβούνται να κυκλοφορήσουν απροστάτευτοι στον δρόμο!
Αυτοί είναι οι εθνοπατέρες μας. Νοιάζονται μόνο για την πάρτη τους κι ας σφάζονται καθημερινά οι ψηφοφόροι τους σαν αρνιά για λίγα ευρώ... makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου