Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

15ΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΣ- ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.


ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ; ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ "ΣΙΝΙΑΛΟ" ΑΠΟ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΦΩΤΗ;

από το makeleio
pakistanoi


"ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ" ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ. "ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΑΡΤΙΑ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ"


Η αστυνομία τις τελευταίες ώρες εκινείτο με σκόπιμες διαρροές στο πολύ σοβαρό θέμα που αφορά την ελληνική οικογένεια. Το θέμα της κακοποιήσης της 15χρονης Μυρτώς στην Πάρο(που δεν ξέρουμε ακόμα την έκταση της κακοποίησης αλλά και άλλα σοβαρά προσωπικά δεδομένα)αφορά όλους μας. Πριν λοιπόν από 48 ώρες το γνωστό "συνάφι" των διαρροών αποφάσισε να δράσει. Έδωσε σκοπίμως σε "προοδευτικούς" δημοσιογράφους διάφορα "στοιχεία". Ότι είναι ένας νεαρός Πακιστανός, ότι δεν ξέρουμε εαν είναι αυτός, ότι πρέπει να κινείτο στον τόπο του εγκλήματος ότι το νεαρόν της ηλικίας και διάφορες άλλες μπούρδες.
Είναι ξεκάθαρο ποιοι ήταν οι λόγοι. Να μην υπάρξει μέσω της "χαλαρής" φιλοαριστερής ενημέρωσης υστερία εναντίον αλλοδαπών. Και συγκεκριμένα της Πακιστανικής Κοινότητας που ζει στην Ελλάδα και μας έχει πνίξει. Βέβαια δεν ευθύνονται φιλήσυχοι Πακιστανοί, εαν ομοεθνής τους χτυπούσε το κεφάλι της 15χρονης Μυρτώς στα βράχια, της έσχισε τα ρούχα και πήγε να την βιάσει και το κορίτσι, ζει δεν ζει.
Από την άλλη φοβούνται σαν το διάολο το λιβάνι την Χρυσή Αυγή και την πολιτική εκμετάλλευση του θέματος. Για τους γνωστούς λόγους λοιπόν εξακολουθούν να παίζουν τα γνωστά παιχνιδάκια.
Θα μας βρουν απέναντί τους. Η κοινή γνώμη θα ενημερωθεί για τα πάντα. Και η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ(όποιος κι αν είναι αυτός)θα μπει πολύ ψηλά στο site. Για την μητέρα της Μυρτώς και την Μυρτώ μπαρμπα-Φανούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου