Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

ΜΕ ΤΟ 14,77 Η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ…!!!
Με την επίδοση 14,77 μέτρα ,  πολύ κοντά στο παγκόσμιο      ρεκόρ 15,50 μέτρα ,η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ κατέχει την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο και  θα ανέβαινε στο βάθρο με κρεμασμένο στο λαιμό της το χρυσό μετάλλιο.

Απ ότι φαίνεται η ΒΟΥΛΑ ίσως να ήταν το μοναδικό χρυσό μετάλλιο  για την Ελλάδα, και μάλιστα «ανεξέλεγκτο», γιατί όπως φαίνεται δεν θα δούμε άλλο μετάλλιο εκτός του ΙΛΙΑΔΗ που μάλλον τον ελέγχουν και ήξεραν εκ των προτέρων ότι δεν θα έχουν προβλήματα με τις δηλώσεις του.
Σε μια τέτοια περίπτωση η ΒΟΥΛΑ που θα συγκέντρωνε πάνω της όλα τα φώτα των διεθνών και Ελληνικών ΜΜΕ, θα μπορούσε να κάνει δηλώσεις που θα την άκουγε όλος ο πλανήτης.


Μια δήλωση του τύπου ,« Η Ελλάδα είναι υπό κατοχή»

Η ακόμα και να έβγαζε κανένα πανό ανάλογο και να το επεδείκνυε στο γύρω του θριάμβου, θα γινόταν χαμός…!!!

Όλα τα παραπάνω φοβήθηκαν γι αυτό την έκοψαν και μάλιστα με την εντολή του ΚΟΥΒΕΛΗ…
http://thoureios.blogspot.gr/2012/08/1477.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου